Strašna tragedija

Dovoljna je bila jedna sekunda da obitelj glumice izgubi sve: ‘Riječi ne mogu opisati bol koju osjećamo‘

Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo u vlasništvu brata Jennifer Lawrence zahvatio je požar koji je progutao veliku staju i oštetio okolne objekte, no srećom, nitko nije stradao.

Život je nepredvidiv i nikada ne možemo znati što nas može zadesiti, neovisno o tome jesmo li poznata osoba ili ne. Obitelj glumice Jennifer Lawrence nažalost je iskusila tešku tragediju - njihova farma u američkom Kentuckyju na kojoj vode i ljetni kamp, izgorjela je u požaru.

Kamp Hi-Ho objavio je službenu izjavu na Facebooku, rekavši da je požar izbio u petak kasno navečer. "S neizmjernom tugom javljamo da smo sinoć u stravičnom požaru izgubili staju. Duboko smo zahvalni što niti jedna životinja ili čovjek nisu stradali, ali žalimo zbog gubitka svega na čemu smo godinama mukotrpno radili. Sve uspomene otišle su u samo nekoliko minuta. Riječi ne mogu opisati bol koju osjećamo, ali smo nevjerojatno zahvalni vatrogasicma koji su se odazvali našem pozivu. Vi ste istinski heroji. Također smo zahvalni svim članovima zajednice na potpori i ljubavi", stoji u izjavi.

Kamp Hi-Ho, dodali su, je posebno mjesto mnogim ljudima tako da ga uskoro planiraju obnoviti do sljedećeg ljeta.

Prema pisanju WLKY Newsa, požar je bio toliko jak da je bilo potrebno gotovo 30 vatrogasaca i 10 vatrogasnih kamiona da se požar uspješno ugasi. Gasili su ga čak sat vremena, ali njegov uzrok još nije poznat. Glumičin brat Blain Lawrence, inače vlasnik i upravitelj kampa, u dopisu je izjavio da je u izgorjeloj staji bio njegov uredski prostor, koral za konje, zatvoreni prostor za jahanje, kreativni prostor i ambulanta.

"Jedan od problema s ruralnim područjem uvijek je opskrba vodom. Nažalost, u ovakvim područjima bez hidranata, moramo biti dobro opskrbljeni vodom kako bismo suzbili požar", rekao je šef vatrogasac Simpsonvillea, Bobby Cravens. Blaine je također pokrenuo akciju prikupljanja sredstava za ponovnu izgradnju staje jer želi, kaže, napraviti sve da se obitelji ponovno prijave i uživaju na farmi sa svojom djecom. I sama Jennifer je nekoliko puta posjetila obiteljsku farmu prije nego se proslavila u filmskom svijetu.

Linker
23. travanj 2024 17:38