pjevačica je odahnula

Drama je sretno okončana! Psi Lady Gage vraćeni su zdravi i neozljeđeni, a stradali šetač dobro se oporavlja

Glazbenica i glumica ovih dana boravi u Rimu, gdje snima film. Svoje je voljene pse za to vrijeme ostavila kod kuće u Los Angelesu, no zamalo je ostala bez njih. Naime, tijekom šetnje s psima, njihovog šetača presreli su i upucali napadači. Pse su oteli, a Lady Gaga odmah je nalazniku francuskih buldoga ponudila pola milijuna dolara nagrade.

Dva francuska buldoga Lady Gage, koji su ukradeni za vrijeme šetnje u Hollywoodu, pronađena su zdrava i sigurna. Američka je pjevačica ranije njihovu nalazniku ponudila nagradu od 500.000 dolara, izvijestila je policija u Los Angelesu.

Francuske buldoge Koji i Gustava u srijedu navečer otela su dvojica muškaraca. Jedan od njih je pucao u Lady Gagina šetača pasa, a zatim su obojica pobjegla automobilom.

"Psi Lady Gage predani su lokalnoj policijskoj postaji. Pronađeni su neozlijeđeni i predani predstavnicima njihove vlasnice", objavila je policija Los Angelesa (LAPD), a prenosi AFP.

Lady Gagine ljubimce pronašla je neimenovana žena, koja je kontaktirala suradnike poznate pjevačice, a voditelj LAPD-ja je rekao kako "nije vjerojatno da je ona umiješana u napad niti se s njim povezuje". Kriminalistička istraga je u tijeku.

Čitajte i:

Gaga, koja je trenutačno u Rimu gdje snima film, svoja je tri buldoga ostavila s čuvarima kod kuće u Hollywoodu.

Njezin šetač pasa, Ryan Fischer je u napadu dvojice muškaraca poluautomatskom puškom u srijedu nešto iza 22 sata ozlijeđen te je zbog lakših ozljeda prevezen u bolnicu. Treći Gagin pas, kujica Miss Asia je pobjegla, no nedugo nakon napada je pronađena.

Snimka nadzornih kamera pokazuje kako se Fischer bori s dvojicom muškaraca koji su izašli iz bijelog 'sedana', a potom ga je jedan od otmičara pogodio u područje prsnog koša, piše AP.

image
Lokacija na kojoj su ukraden psići Lady Gage.
4CRNS, WCP/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Čitajte i:

Gaga je na Instagramu ponudila 500.000 američkih dolara nalazniku svojih kućnih ljubimaca. Francuski buldozi relativno su rijetka vrsta pasa koja se može prodati za nekoliko tisuća dolara. Istražitelji žele utvrditi jesu li ih lopovi ukrali znajući da psi pripadaju pop zvijezdi ili su ih samo željeli preprodati zbog zarade.

image
Tijekom nemilih događaja, kujica Miss Asia je pobjegla otmičarima te je iste ubrzo pronađena i predana tjelohranitelju slavne pjevačice.
BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Lady Gaga posebno je vezana za svoje pse, koji je često prate na javnim događanjima, a njihove fotografije često objavljuje na društvenim mrežama.

01 - Modified: 2022-12-06 08:45:00 - Feat.: 0 - Title: 21 godina zatvora! Toliko je dobio muškarac koji je pucao na šetača pasa Lady Gage
01 - Modified: 2022-12-06 08:45:00 - Feat.: 0 - Title: 21 godina zatvora! Toliko je dobio muškarac koji je pucao na šetača pasa Lady Gage
Linker
21. siječanj 2023 00:00