Getty Images
NEUGODAN KOMENTAR

Drew Barrymore o neugodnom iskustvu: 'Rekla sam joj da sam samo debela'

Nikada nije skrivala koliko voli hranu i svjesna je da u pauzama od snimanja, kada se opusti i ne pazi na prehranu, dobije nekoliko kilograma viška. Upravo zbog toga je nedavno dobila neprimjeren komentar potpune strankinje koji ju je jako uzrujao, ali se snašla u trenu.

Glumica Drew Barrymore (43) podijelila je svoj neobičan susret s nepoznatom ženom u The Late Late Showu koji vodi James Corden. Naime, zvijezda Netflixove serije "The Santa Clarita Diet" otkrila je da ju je nedavno ispred restorana, u kojem je bila s prijateljicama i djecom, zaustavila žena koja je mislila da je ponovno trudna.

- Rekla je: "Bože, koliko djece imate", na što sam joj ja objasnila da nisu sva moja, da ja imam dvije kćeri, a ona je na to odgovorila: "Dobro, ali i sada ste trudni" – opisala je neobičan susret kojem su svjedočile i njezine petogodišnja Olive te trogodišnja Frankie.

- Pogledala sam je i rekla: "Ne, samo sam trenutačno debela" – objasnila je u showu i dodala kako joj je cijela ta situacija, iako sada o tome priča kroz šalu, bila užasna.

Felipe Ramales / Splash News
Drew Barrymore u New Yorku u ožujku ove godine

Losanđeleška glumica objasnila je da se drži veganske prehrane i rigoroznog režima vježbanja kada se priprema za snimanje i kada snima, ali u pauzama se potpuno prepusti svojoj ljubavi prema hrani.

- Ja jako volim hranu, putujem svijetom zbog hrane i zbog toga se i udebljam između snimanja – objasnila je Drew Barrymore koju od danas ponovno možemo gledati u drugoj sezoni serije "The Santa Clarita Diet".

NEW YORK, NY - JANUARY 27:  Drew Barrymore attends the in goop Health Summit on January 27, 2018 in New York City.  (Photo by Bryan Bedder/Getty Images for Goop)
Getty Images for Goop
Glumica je u siječnju prisustvovala zdravstvenoj konferenciji u organizaciji Gwyneth Paltrow i njezinog brenda Goop

Linker
20. travanj 2024 11:53