Splash News
NIŠTA OD RAZVODA

Druga prilika za Bena Afflecka i Jennifer Garner: Ponovno sretni nakon rehabilitacije

Prije gotovo dvije godine holivudski par je objavio da se nakon deset godina braka razvodi, ali čini se da su Jennifer Garner i Ben Affleck svojoj ljubavi ipak odlučili dati drugu priliku.

Prije gotovo dvije godine holivudski par je objavio da se nakon deset godina braka razvodi, ali čini se da su Jennifer Garner i Ben Affleck svojoj ljubavi ipak odlučili dati drugu priliku.

Početkom mjeseca su izvori bliski paru za magazin People otkrili da je slavna glumica odlučila odustati od razvoda i pokušati izgladiti nesuglasice sa suprugom, oskarovcem Benom Affleckom, a obiteljski izlazak ove nedjelje, u kojem par nije skidao osmijeh s lica, došao je kao potvrda njihovih navoda.

LA Photo Lab / Splash News

Nakon što se vratila iz Atlante sa snimanja novog filma "Simon vs. The Homo Sapiens Agenda", Jennifer Garner je sunčanu nedjelju provela u društvu 11- godišnje Violet, 8-godišnje Seraphine i 5-godišnjeg Sama, ali i supruga Bena Afflecka s kojim se razišla prije gotovo dvije godine. Ipak, njih dvoje nisu ostavljali dojam para koji je pred razvodom, a to je njihov prvi izlazak nakon što je Affleck nedavno objavio da je završio program za liječenje od ovisnosti o alkoholu na koji je krenuo još 2011. godine

- Želim živjeti punim plućima i biti najbolji mogući otac. Želim da moja djeca znaju da nije sramota tražiti pomoć ako ti je ona potrebna i želim biti oslonac svakome tko treba pomoć, ali ga je strah poduzeti prvi korak. Sretan sam što imam ljubav svoje obitelji i prijatelja, što uključuje i Jennifer, koja me podržavala i brinula se za našu djecu dok sam ja dobivao pomoć koja mi je bila potrebna - rekao je otac 11-godišnje Violet, 8-godišnje Seraphine i 5-godišnjeg Samuela. Iako su vijesti da se rastaju nakon deset godina braka potvrdili još u lipnju 2015. godine, ostali su u vrlo dobrim odnosima - prvenstveno zbog dobrobiti djece - ali je njihova bliskost ponovno pokrenula šuškanja o pomirenju koja glumci još uvijek nisu komentirali.

Linker
26. travanj 2024 08:30