Reuters
novi ljubavni brodolom

Drugi razvod Scarlett Johansson: Koga je sve ljubila holivudska glumica?

Jedna od najplaćenijih holivudskih glumica krenula je koracima Gwyneth Paltrow. Nakon dvije godine braka Scarlett Johansson je odlučila podnijeti zahtjev za razvod, ali u prijateljskoj atmosferi, odnosno kako je to Paltrow nazvala: "svjesnim razdvajanjem".

- Scarlett je inicirala razvod jer je shvatila da njih dvoje nemaju iste ciljeve u životu - otkrio je prijatelj Scarlett Johansson i njezinog uskoro bivšeg supruga, francuskog novinara i kolekcionara Romaina Dauriaca, za Us Weekly. Čini se da će njih dvoje cijeli proces "prepisati" od Gwyneth Paltrow i Chrisa Martina jer su se istog dana kada su potvrđene vijesti zajedno pojavili na otvorenju galerije koju je Dauriac pomogao postaviti. Unatoč prijateljskom razilaženju, Johansson ništa ne prepušta slučaju: angažirala je odvjetnicu Lauru Wasser, jednu od najpoznatijih u svijetu slavnih kada su u pitanju razvodi, a koju je upoznala 2010. godine kada je u brakorazvodnoj parnici zastupala njezinog bivšeg supruga Ryana Reynoldsa.

Reuters
Romain Dauriac i Scarlett Johansson

Romantični život Scarlett Johansson, kao i svaki drugi, imao je svoje dobre i loše dane. Iako se uvijek trudi sakriti svoj privatan život od znatiželjne javnosti, neke od njih jednostavno nije uspjela: bila je u braku s Ryanom Reynoldsom dvije godine, ali i u vezama s glumcima Seanom Pennom, Joshom Hartnettom i Jaredom Letom. Pogledajte koga je sve američka glumica ljubila.

Jared Leto

Iako nikada nisu potvrdili vezu, Johansson i Jared Leto "uhvaćeni" su kako se ljube u nekoliko navrata 2004. godine.

Getty Images

Josh Hartnett

Johansson se u glumca Josha Hartnetta zaljubila na snimanju filma "Black Dahlia", ali nakon jednogodišnje veze odlučili su prekinuti "zbog prenatrpanog poslovnog rasporeda".

Profimedia

Ryan Reynolds

Još jedan glumac u nizu bio je Ryan Reynolds, danas u braku s glumicom Blake Lively. Njih dvoje bili su u braku dvije godine, a razveli su se krajem 2010. godine. Svoj su privatan život skrivali od javnosti, i rijetko govorili jedan o drugome, a razvod su potvrdili zajedničkom izjavom:

"S ljubavlju smo ušli u vezu i s ljubavlju se razilazimo."

Getty Images

Sean Penn

Proljeće 2011. godine donijelo joj je turbulentnu i kratku vezu s holivudskim problematičnim glumcem Seanom Pennom. Par je zajedno stigao na večeri dopisnika Bijele kuće, odmarali su u Cabo San Lucas u Meksiku, ali ljubav je potrajala tek do lipnja te godine.

Splash

Nate Naylor

Nakon slavnih glumaca, Scarlett je godinu dana bila u vezi s marketinškim stručnjakom Nateom Naylorom. Razišli su se 2012., a mnogi njezini prijatelji bili su začuđeni što je veza uopće toliko potrajala.

Profimedia

Romain Dauriac

Francuski novinar Romain Dauriac i Johansson romansu su započeli uskoro nakon što je glumica prekinula vezu s Naylorom. Zaručili su se 2013., a godinu kasnije su se vjenčali na tajnoj ceremoniji u Montani. Imaju dvogodišnju kćer Rose Dorothy koju planiraju zajednički odgajati.

Reuters

Linker
24. travanj 2024 20:20