To smo čekali!

Dvadeset je godina od legendarne ‘Plavuše s Harvarda‘: Glumci za godišnjicu pripremili nešto posebno

Reese Witherspoon održala je okupljanje glavnih glumaca iz ove kultne romantične komedije, a cijeli događaj održat će se na YouTubeu.

Prošlo je već gotovo 20 godina otkako smo na filmskom platnu prvi put gledali romantičnu komediju "Plavuša s Harvarda". Tada smo sve poželjele biti upravo Elle Woods, vrckava šminkerica koja je svugdje privlačila pažnju zbog svog osebujnog stila i ljubavi prema ružičastoj boji.

image
Reese Witherspoon kao Elle Woods.
BENNETT, TRACY - ALBUM/ALBUM/PROFIMEDIA

No, Elle je puno više od toga, ona je očiti primjer kako nikoga ne treba suditi po izgledu, jer nikada ne znamo koliko se zapravo znanja i mudrosti krije u nekoj osobi koja na prvu možda uživa u trivijalnim stvarima. I da, možemo upasti i na najteži fakultet ako to stvarno želimo!

Simpatičnu Elle Woods utjelovila je Reese Witherspoon koja je godišnjicu filma željela proslaviti na jedan jedini način koji može u ovoj godini - virtualnim okupljanjem glavnih glumaca bez kojih film ne bi bio već legendarni klasik.

Inače, Witherspoon je ovo okupljanje organizirala u svrhu prikupljanja sredstava za World Central Kitchen, neprofitnu organizaciju koja osigurava besplatne obroke za žrtve prirodnih katastrofa.

"Društvo! S Elle smo se smijali, plakali, ali već dugo nismo radili 'bend & snap'. Pridružite nam se na YouTubeu! Ne želite li vidjeti kako se Elle i Warner mire?", napisala je Witherspoon, misleći na njezinog dečka u filmu, kojeg je utjelovio Mattew Davis.

Kao što je najavila, okupljanje će se održati na YouTubeu u 15:15 po losanđeleškom vremenu, odnosno u 00:15 po našem. Reese će se pridružiti Selma Blair, Jessica Cauffiel, Jennifer Coolidge, Matthew Davis, Ali Larter, Holland Taylor, Alanna Ubach i Luke Wilson. Ako još niste pogledali film, krajnje je vrijeme da to učinite. I ne zaboravite, "bend and snap"!

Linker
10. travanj 2024 04:57