BOGATIJI ZA JEDNOG ČLANA OBITELJI

Ed Sheeran šokirao iznenađenjem: Pjevač i supruga u tajnosti dobili drugu kćerkicu

Britanski pjevač obavijestio je obožavatelje na društvenim mrežama da su on i supruga Cherry Seaborn u tajnosti dočekali svoju drugu kćer.

Edward Christopher Sheeran, poznatiji kao Ed Sheeran oglasio se u četvrtak navečer na Instagramu kako bi objavio iznenađujuću vijest. Ovaj 31-godišnjak je podijelio fotografiju preslatkih bijelih dječjih čizmica te raznježio pratitelje emotivnom objavom. "Želim vas sve obavijestiti da smo dobili još jednu prekrasnu djevojčicu. Oboje smo tako zaljubljeni u nju, i sretno do mjeseca što smo postali četveročlana obitelj", napisao je Ed.

Sudeći po komentarima, mnogi nisu ni znali dqa par očekuje dijete pa su se raspisali: ''Molim, što?'', ''Otkud sad to?'', ''Čestitke na malenoj djevojčici, ovo su prekrasne vijesti'', ''Ja sam i dalje u čudu'', ''Čekaj ti si dobio dijete?''.

Pjevač je izgledao odlučio saopćiti ovu vijest na simboličan način, a par se navodno o trudnoći povjerio samo najbližim članovima obitelji. Edov glasnogovornik potvrdio je za The Sun. "Ed i Cherry nedavno su primili prekrasnu djevojčicu i nalaze se na devetom oblaku. Jako su uzbuđeni što će Lyra imati mlađu sestru i njih četvero trenutno uživaju u dragocjenom obiteljskom vremenu prije nego što se Ed vrati na turneju. Oduševljeni smo zbog njih i nadamo se da možete poštivati njihovu privatnost tijekom ovog perioda", stoji u objavi.

Čitajte i: Oči pune suza! Pogledajte potresan spot Eda Sheerana i ukrajinskog benda Antytila

Bebu su priželjkivali

Inače, dok je gostovao na podcastu Open house Party u lipnju, Ed je otkrio da bi bio 'super zahvalan' da proširi svoju obitelj.

''Bio bih jako zahvalan da mogu imati još djece, ali mislim da su djevojčice daleko superiornije od dječaka. I sam kao dječak osjećam da ovo mogu reći. Kad smo dobili prvu kćer bili smo toliko sretni da smo poželjeli još jednu. Ali mislim da smo sretni i ako budemo imali samo jednu kćer. Dakle, ako se i ne dogodi, svejedno sam jako sretan'', poručio je talentirani pjevač tada.

image

Ed Sheeran i Cherry u šetnji s prvom kćerkicom Lyrom

SPLASH/PROFIMEDIA
‘Mislio sam da je to čudo, pa sam zato mislio, trebali bismo ovo imati u imenu. »Mnogo toga je mentalno. Radi se o opuštanju. Toliko mojih prijatelja pokušavalo je različite stvari kao što je IVF ili se pobrinuti da se seksate u pravo vrijeme i na pravi dan, a onda odu na vjenčanje i pi*siraju se i opuste i zatrudnje. Dodao je: ‘To nije dano. Pravi je blagoslov kada se to dogodi. Ali priznao je da Lyra možda ne bi voljela čuti zašto je dobila taj nadimak. ‘Ona će ostarjeti i biti kao, ‘Urgh‘!‘ rekao je Ed. U međuvremenu u prosincu, Ed je otkrio da mu je biti daleko od kćeri Lyre ‘stvarno teško‘, a ona mu je dala ‘svrhu‘ izvan njegove karijere.

U studenom, Ed je otkrio da je njegova kćer Lyra Antarctica bila 'blagoslov' i 'čudo' nakon što se se svojom suprugom Cherry Seaborn (30) silno trudio da dobiju dijete. Pjevač je otkrio kako su rezervirali liječničke pregled kako bi provjerili je li sve u redu nakon što su 'neko vrijeme pokušavali imati dijete'. Potom su dočekali svoje prvo dijete prošlog kolovoza, nakon što su začeli prirodnim putem tijekom odmora 2019. na Antarktiku - što ih je inspiriralo da curici daju neobično ime.

''Kćer smo dobili pravim čudom, a najvažnija je psiha i opuštanju. Toliko je mojih prijatelja pokušavalo različite stvari kao što je IVF ili se seksaju u točno određen termin, a onda odu na putovanje ili negdje i žena na kraju uspije začeti. Pravi je blagoslov kada se to dogodi'', otkrio je Ed.

Linker
20. travanj 2024 14:39