Sreći nema kraja

EKSKLUZIVNO! Mišo Kovač postao djed, njegova kći Ivana rodila je djevojčicu - znamo i ime!

U zagrebačkoj Vinogradskoj bolnici danas je pjevačica Ivana Kovač, kći jedinica glazbene legende Miše Kovača i njegove bivše supruge Anite, na svijet donijela djevojčicu.

U obitelji 39-godišnje pjevačice Ivane Kovač slavlje je u punom jeku, a razlog je jedan od najvažnijih događaja u njihovim životima - na svijet je došla njihova toliko željena djevojčica! Kako ekskluzivno doznaje Gloria.hr, porod je protekao u najboljem redu, a malenoj su sretni roditelji, Ivana i sedam godina mlađi inženjer radiologije Elvir Hasanhodžić, dali ime Elena. Bebica je došla kao kruna njihove desetogodišnje sretne veze.

Kako što je odlično protekla Ivanina trudnoća, i porod je prošao u najboljem redu, a mama i beba su dobro. Slijedi uhodavanje, ali to su već one slatke muke.

Ivana je tijekom trudnoće snimila spot za pjesmu, pravu dalmatinsku naslova ‘Ako si muško’, za koji glazbu potpisuje njezin suradnik Dražen Zečić, a tekst Bratislav Zlatanović. Već za jesen je najavljivala da se vraća u studio, no majčinske su radosti za sada ipak na prvome mjestu.

Linker
11. travanj 2024 22:25