Red Bull press
DVOSTRUKA SREĆA

EKSKLUZIVNO Neviđeno uzbuđenje u obitelji Ivice Kostelića: 'Veselimo se blizankama'

Proslavljeni hrvatski skijaš Ivica Kostelić i njegova supruga Elin za novi broj magazina Gloria otkrivaju da je cijela obitelj uzbuđena jer u njihov dom stižu dvije curice.

Naš najbolji skijaš svih vremena Ivica Kostelić već je dobio dar za četrdeseti rođendan, koji će proslaviti 23. studenog - i to od supruge Elin (35), kad mu je priopćila da će u ožujku iduće godine postati roditelji dviju djevojčica.

"Svi smo presretni i jako uzbuđeni, a sestricama se posebno vesele naši sinovi Ivan (5) i Leon (3,5)", kaže Ivica Kostelić, četverostruki olimpijski viceprvak, koji radi kao savjetnik trenera u Hrvatskom skijaškom savezu. I prije nego su se vjenčali 2014. godine Ivica i Elin priželjkivali su veliku obitelj, a to će im se s princezama koje stižu u proljeće i ostvariti.

Premda je Elin odlično naučila hrvatski, koji govori sa svekrom i svekrvom te sa svojim zagrebačkim prijateljima, Elin s dječacima komunicira isključivo na islandskom jer želi da nauče i njezin materinski jezik. Od tate su pak dečki baštinili ljubav prema prirodi te ih on uči orijentaciji u divljini, kako napraviti sklonište ili zapaliti vatru, što su osnovne vještine preživljavanja. Uz njega su i prvi put stali na skije, a najveći im je gušt kad svi zajedno pjevaju, plešu i sviraju. Zato im je i najdraža igračka - tatina gitara. "Svaki novi dan uz djecu je nova radost: uživam ih gledati kako rastu i napreduju, a njihova bezgranična ljubav i otvorenost prema novim iskustvima su neusporedivi s bilo čime", rekao je Ivica, koji je trenutačno usred priprema za novu sezonu Svjetskog kupa s našom alpskom seniorskom reprezentacijom, za novi broj Glorije.

Nova Gloria osim ekskluzivne vijesti da prinove stižu u obitelj Kostelić donosi i vijest da Frano Ridjan i njegova supruga Lea čekaju drugo dijete te da je glumica Marija Borić Jerneić trudna s prvim djetetom. Uz to, ne propustite na dar knjižicu Anti-aging oka u kojoj vam darujemo kupon s 30 posto popusta na sve operacije u Klinici Svjetlost!


Linker
10. prosinac 2022 04:34