Matej Dokić
ČESTITKE SE NIŽU

EKSKLUZIVNO Stigla prinova: Aco i Željka Stanković devet godina nakon kćeri Une dobili sina

HTV-ov urednik i voditelj Aleksandar Stanković (49) i urednica našeg portala Gloria.hr, Željka Stanković (35), nakon kćeri Une dobili su drugo dijete! Mališan je paru stigao kao najljepši poklon za sedmu godišnjicu braka, koju su proslavili prije pet dana.

U obitelj Željke i Aleksandra Stankovića stigao je i četvrti član - devet godina nakon što su dobili kćerkicu Unu, novinarka i urednica portala Gloria.hr i urednik i voditelj HTV-ove emisije "Nedjeljom u dva", dobili su sina.

Željka je zdravog dječačića rodila u petak oko 15 sati, prirodnim putem u zagrebačkoj bolnici Merkur, tri tjedna prije službenog termina. "Beba i ja smo dobro, a tijekom porođaja koji je trajao od jutarnjih sati sve sam lakše izdržala jer je Aco cijelo vrijeme bio uz mene. Na kraju je hrabro prerezao i pupčanu vrpcu', otkrila nam je Željka te dodala da je maleni težak 3300 grama i dugačak 51 centimetar. Sretni supružnici istaknuli su i da su neizmjerno zahvalni profesoru Ratku Matijeviću i primalji Sonji Kočiš Čovran za svu pomoć i brigu tijekom porođaja.

Željka je ispričala i da kći Una ne može dočekati trenutak kad će njezin brat doći kući, a do tada joj svako malo putem mobitela pošalje fotografiju bebice.

Nakon što su se svih proteklih nešto manje od devet mjeseci predomišljali oko imena, dogovor je pao na ime - Mak. "Bilo je to jedino ime oko kojeg smo se svi troje složili", otkrila nam je presretna Željka dok je mališan mirno spavao u njezinom naručju.

Privatni album

Linker
03. travanj 2024 19:32