Facebook
Sreći nema kraja

Ekskluzivno: Tomislava i Ivor Vucelić postali roditelji

Slavilo se ovoga utorka u domu Tomislave i Ivora Vucelića, ali ne samo zbog toga što je Hrvatska nogometna reprezentacija na Svjetskom prvenstvu u Rusiji pobijedila Island, već je razlog za njihovu obitelj bio mnogo veći - HTV-ova voditeljica rodila je sina Andreja

Samo nekoliko dana nakon što je proslavila svoj rođendan, Tomislavi Gudelj Vucelić stigao je najljepši dar - sin Andrej kojega je ova mlada Slavonka rodila 26. lipnja u zagrebačkoj Petrovoj bolnici. Poduzetnik Ivor Vucelić, za kojega se voditeljica HTV-ovog Dnevnika u podne udala u studenome prošle godine u Dubrovniku, taj je dan imao više razloga za slavlje. Osim što je kao nogometni fan slavio pobjedu Hrvatske nogometne reprezentacije nad Islandom, s najbližima je proslavio i rođenje sina. A svojoj je supruzi, kako nam je ispričala, bio najveća psihička podrška.

'Andrej nas je iznenadio dva tjedna ranije. Naime, nakon neprospavane noći, oko 11 sati sam došla u bolnicu na CTG, u tregericama i bez ikakvih stvari, misleći da imam lažne trudove jer su mi svi govorili da prave neću izdržati. Kad ono - pravac u rodilište gdje sam rodila za 45 minuta, zakasnila sam i na epiduralnu', priča nam sretna majka ne krijući kako je tih 45 minuta bilo prilično bolno.

Zagreb, 080517.
Novinarka informativnog programa HTV-a Tomislava Gudelj snimljena u studiju Hanza Media.
Foto: Sandra Simunovic / CROPIX
Sandra Šimunović / Hanza Media

'Ipak će mi ostati u lijepom sjećanju zahvaljujući doktoru Vrčiću i sestri Renati, ali i ostalom osoblju, za njih imam samo riječi hvale. Ivor mi je bio velika psihička podrška tijekom porođaja, a uskoro je donio i torbe koje su me čekale kod kuće', prisjeća se kroz smijeh Tomislava čiji sinčić za sada samo jede i spava.

Linker
24. travanj 2024 02:55