facebook
sreća jedne od najljepših hrvatica

EKSKLUZIVNO! UDALA SE JEDNA OD NAJLJEPŠIH HRVATICA: Jelena Glišić rekla veliko 'DA'

U petak svadba, a u subotu je već pred gledatelje HTV-a stala kao udana žena – bez podočnjaka od tuluma do jutra, jer, objasnila nam je, svadba je bila mala, kratka i – slatka. Voditeljica Jelena Glišić (32) udala se 21. prosinca za dugogodišnjeg dečka, lošinjskog poduzetnika Krešimira Lešića (38), čije prezime sada ponosno nosi.

‘Ovo je dokaz da se sve može kad se hoće. Odlučili smo se na taj korak, ali smo željeli da bude samo naš, u užem krugu najbližih. Željeli smo intimnu, neopterećenu proslavu ljubavi. Pravi tulum za prijatelje pripremit ćemo na ljeto’, rekla nam je Jelena.

facebook

View this post on Instagram

Yes, we did it! 21.12.2018.

A post shared by jelena_lešić (@jelena.lesic) on

Mnogima najljepša Hrvatica titulom Miss Universe okitila se 2005. godine, trenutno na HTV-u vodi ‘Loto’, emisiju o automobilizmu ‘Auto Market’ te lifestyle magazin ‘Klub 7’, a mnoštvo poslovnih angažmana samo je jedan od razloga što će veliko slavlje još malo pričekati. Sada pak, kao strastveni ljubitelji putovanja, razmišljaju o medenom mjesecu gdje će proslaviti svoju ljubav.

instagram
Putovanja su Jeleni i Kreši velika strast, pa nema sumnje kako će i za medeni mjesec odabrati neku egzotičnu destinaciju

Za ljubav Jelene i Krešimira doznalo se 2015.godine, a prije samo mjesec dana potvrdili su zaruke. Iako je tada Jelene rekla kako ih formalnosti ne zanimaju te da o braku ne razmišljaju, ipak nisu odoljeli romantičnom prosincu pa sada u Novu godinu ulaze kako sretni supružnici.

Linker
18. travanj 2024 19:17