Ella Dvornik i Charles Pearce
 Ante Cizmic / Hanza Media
'Čuvamo jedno drugoga'

Ella Dvornik i Charles Pearce razdvojeni na važan datum: Poznata blogerica već je u bolnici, uskoro stiže druga beba

Ella Dvornik hospitalizirana je u 33. tjednu trudnoće zbog kolestaze, od koje je bolovala i u prvoj trudnoći. Najteže blogerici pada razdvojenost od kćerkice Balie Dee, kojoj su zbog gripa i viroza zabranjeni posjeti u bolnicu.

'Na današnji dan prije šest godina smo se uselili skupa. Na današnji dan prije četiri godine smo se zaručili ispod planine Fuji. Na današnji dan prije godinu dana smo se vjenčali u Las Vegasu. I na današnji dan slavimo prvu godišnjicu braka. Iako sam ja u rodilištu, a on s Balie doma, ima i nešto romantično u tome. Oboje čuvamo malene dok čuvamo jedan drugoga. Sretno Valentinovo svima želim', napisala je na svom Instagramu Ella Dvornik i tako otkrila koliko je točno 14. veljače važan datum za Charlesa i nju.

Puno toga su postigli u nizu zajedničkih godina, a kruna ljubavi su im Balie i beba koja je na putu. Iako je Ellin termin za porod krajem ožujka, čini se da bi im prinova mogla uraniti. Naime, blogerica je jučer hospitalizirana u privatnoj poliklinici, a sve zbog dijagnoze koja se ponavlja i kroz ovu trudnoću. Naime, ponavlja joj se kolestaza, zbog koje je i Balie nešto ranije stigla na svijet.

Radi se o smanjenju ili zastoju protoka žuči što je opasno za bebu, pa buduća majka mora biti pod liječničkim nadzorom i na posebnoj dijeti. Zbog svega se rasplakala.

Posebno emotivno pogodila ju je činjenica da neće moći vidjeti svoju Balie. Posjećivanja su zabranjena svima osim Charlesu pa se s kćerkicom Ella čuje putem videopoziva. U svom vlogu iz bolnice možda je, slučajno, otkrila i spol bebe koju čeka. Dok je na televiziji svirao 'Manijak', hit singl njezinog oca, Dvornik je otkrila: 'I ja nosim jednog malog manijaka'. U komentarima se obožavatelji pitaju stiže li nasljednik, no Ella ne otkriva ništa.

Linker
18. travanj 2024 21:20