Ella Dvornik
 Instagram / Ella Dvornik
Luksuzni odmor

Ella Dvornik s kćerima i suprugom pobjegla iz Zagreba: Vila u kojoj se odmaraju zaista oduzima dah

Influencerica je prije rođenja druge kćeri otkrila da se planira preseliti te je sa suprugom Charlesom već pogledala nekoliko kuća u Istri. Istarskom podneblju očito ne može odoljeti pa je na nekoliko dana unajmila kuću s bazenom koja je zaista impresivna.

Domaćoj influencerici Elli Dvornik Zagreb je malo dosadio pa ga je na nekoliko dana odlučila zamijeniti Istrom. Na Instagram storyju objavila je nekoliko fotografija i videa vile u Barbanu koju su ona i njezin suprug Charles Pearce unajmili kako bi se s kćerima Balie Dee i Lumi Wren opustili i zabavili.

Ella Dvornik Instagram

Ella Dvornik Instagram

Iako je prije rođenja druge kćeri s Charlesom pregledavala kuće u Istri jer se tamo planira preseliti, sada nije spomenula je li u Istru došla nastaviti potragu za novim domom ili je ovaj "izlet" čisto zabavne prirode.

Villa D'Arsa Facebook

Vila u kojoj odsjedaju ima tri spavaće sobe, veliku kuhinju i dnevni boravak, sobicu sa stolnim tenisom i nogometom pa čak i dječje igralište, trampolin, nogometno igralište i bazen kojeg je Balie već dobrano isprobala. Riječ je o takozvanoj vili D'Arsi koja zaista oduzima dah, a pogled iz dvorišta je nevjerojatan.

Villa D'Arsa Facebook

Koliko je popularna dokazuje činjenica da je potpuno "bukirana" za sljedećih godinu dana pa je vjerojatno i Ella rezervirala smještaj nekoliko mjeseci unaprijed.

Čitajte i:

Ella ošišala Charlesa i poručila fanovima: 'Morate platiti pretplatu'

Ella Dvornik na romantično putovanje povela mamu i zaručnika

Ella Dvornik u strahu od drugog porođaja govori o svom iskustvu s Balie: Evo što joj je bilo najgore

Nehotice, Ella Dvornik otvorila temu u kojoj su se prepoznale mnoge žene i otkrile svoje tužne sudbine

Linker
15. travanj 2024 04:44