‘If You Go Away‘

Ella Orešković o ponovnom natjecanju na Dori: ‘Prošle sam godine imala veliku tremu, nisam se dobro pripremila‘

Za ovu 22-godišnju studenticu psihologije na sveučilištu u Murciji Dora 2022. će biti drugi pokušaj da predstavlja Hrvatsku na Eurosongu, ali sada je puno sigurnija u sebe no prošle godine kada je Dora bila ujedno i njezin prvi javni scenski nastup.

Za odlazak na Eurosong u Torino natjecat će se 19. veljače 2022. 14 pjesama. Među njima je i pjesma "If You Go Away" koju će izvesti Ella Orešković, kći bivšeg hrvatskog premijera Tihomira Oreškovića. Studentica psihologije i prošle je godine nastupila na Dori, no s pjesmom Come This Way plasirala se na treće mjesto. I ove godine za nju je skladbu napisao Siniša Reljić.

"To je opet bilo preko noći, pozvao me u studio, dao da poslušam glazbu koju je napravio, a ja sam počela pisati tekst i odmah smo imali pjesmu", rekla je Ella gostujući u emisiji Dobro jutro, Hrvatska i dodala da će se svaki dan spremati za nastup u Opatiji.

"Prošle je godine moj nastup ujedno bio i moje prvo scensko pojavljivanje, sve mi je bilo novo, imala sam puno treme, ali ove godine ću biti super. Prošle godine se nisam baš dobro pripremila, ali ovog puta imat ću četiri plesača, koreografiju i veselim se nastupu", najavila je Ella svoj nastup.

image
TOMISLAV KRISTO/CROPIX

Politika ju ne zanima, njezina strast je glazba, a najveći vjetar u leđa joj je njezina obitelj: majka Sanja, od koje je i naslijedila glazbeni talent, otac Tihomira, sestra Ema te braća Filip i Jakov.

ČITAJTE I: Idilično ljeto kćeri bivšeg premijera: Još uvijek uživa na moru, u badiću i haljinici pokazala zavidnu liniju

"Djetinjstvo u Kanadi pamtim po tome kako je mama svirala klavir, a sestra Ema i ja bismo plesale i pjevale. Na glazbenom putu podržava me čitava obitelj, ali majka najviše jer je prava umjetnička duša. Sestra Ema, koja studira medicinu, i otac Tihomir bili su mi pak najveća podrška pri odabiru studija, ali su i moji navijači što se tiče glazbe", rekla je prošle godine za Gloriju Ella čiji su najdraži izvođači Lorde, Christina Aguilera, Elton John i Adele.

ČITAJTE I: Kći bivšeg premijera napokon pokazala dečka: Slave prvu godišnjicu veze, a poklonio joj je preslatku macu

Osim Elle Orešković, za pobjedu na ovogodišnjoj Dori borit će se i Zdenka Kovačiček, Mia Dimšić, Tina Vukov, ToMa, Mia Negovetić, Marko Bošnjak, Bernarda, Elis Lovrić, Eric, Jessa, Roko Vušković, Tia, a po prvi puta na pozornici Dore nastupit će i glumica Mila Elegović.

Linker
16. travanj 2024 16:00