AFP/PROFIMEDIA
Šokirao svijet

Elon Musk u tajnosti dobio blizance s kolegicom iz Tesle dok mu je bivša bila trudna

Poduzetnik je kraje prošle godine dobio blizance s trećom ženom, ubrzo nakon njihova rođenja s bivšom partnericom Grimes dobio je njihovu kćerkicu.

Poduzetnik je kraje prošle godine dobio blizance s trećom ženom, ubrzo nakon njihova rođenja s bivšom partnericom Grimes dobio je njihovu kćerkicu.

Kad pomislite da smo od njega sve čuli i doživjeli, Elon Musk opet uspije iznenaditi. Ovog puta to nije zbog nekog njegovog megalomanskog poslovnog projekta ili kupovine društvene mreže, nego zbog privatnog života. Naime, saznalo se da je Musk prošle godine u tajnosti postao otac blizancima. Ovaj 51-godišnji direktor Tesle blizance je dobio prošlog studenog sa Shivon Zilis, potvrđuju to sudski dokumenti do kojih je došao Insider. Djeca su rođena u Austinu u državi Teksas.

Zillis je projektna direktorica u firmi Neuralink, nourotehnološkoj tvrtki u kojoj je musk suosnivač. Sudski spisi pokazuju da su roditelji ovog travnja zajednički zatražili od suda da se djeci promjene imena kako bi "imali očevo prezime, a majčino prezime bude dio njihova srednjeg imena".

image

Elon Musk i Grimes snimljeni na proljeće 2021.

MEGA/PROFIMEDIA

Kojeg su spola blizanci nije javno objavljeno, a njihova imena su izbrisana iz dokumenata u medijskoj objavi.

Ono što je neobično u ovoj obiteljskoj priči je činjenica da su blizanci rođeni samo nekoliko tjedana prije nego su Musk i njegova (sada opet bivša) partnerica Grimes dobili djevojčicu zahvaljujući surogat majci. Malena je rođena u prosincu prošle godine, iako je par prekinuo u rujnu iste godine.

Čitajte i: Ljubavni život Elona Muska: Upoznajte njegovih sedmero djece i njihove majke

Glazbenica je otkrila da se rodila njihova djevojčica koju su nazvali Exa Dark Sideræl, koju iz milja zovu Y, osim nje par ima i dvogodišnjeg sina X Æ A-12.

image

Elon Musk ovog je srpnja imao privatnu audijenciju kod pape Franje, s njim su bili i sinovi Damian, Kai, Saxon i Griffin.,

AFP/PROFIMEDIA

U velikom intervjuu za Vanity Fair Grimes je otkrila da ona i Musk žele još djece - "oduvijek smo htjeli barem troje ili četvero" - kazala je u intervjuu, no na dan izlaska časopisa, na Twitteru je objavila kako su ponovno prekinuli.

Nakon što se saznalo da ima i blizance, ukupan broj (rođene) djece Elona Muska popeo se na 10. S prvom suprugom Justine Wilson ima petero djece - 18-godišnje blizance Vivian Jennu Wilson i Griffina Muska, te trojke Kaia, Damiana i Saxa Muska. Par je imao još jednog sina Nevadu Muska, koji je nažalost preminuo u dobi od 10 tjedana, tako da Elon danas ima devetoro žive djece, barem koliko je poznato.

Linker
26. travanj 2024 01:11