Obljetnica braka

Elsa Pataky i Chris Hemsworth proslavili desetu godišnjicu braka na skijalištu

Glumački par vjenčao se prije deset godina na odmoru u njegovoj rodnoj Australiji, nakon samo nekoliko mjeseci veze

"Nismo imali baš nikakav plan. Bili smo na odmoru u Australiji i rekli pa zašto se ne bi vjenčali kada su s nama i naše obitelji. Tako je i bilo, spontano bez velike pompe i planiranja" kazala je glumica Elsa Pataky (45) koja je 26. prosinca proslavila desetu godišnjicu braka sa sedam godina mlađim australskim glumcem Chrisom Hemsworthom.

Prije vjenčanja nisu bili ni godinu dana zajedno, a upoznali su se na spoju na slijepo koji im je sredila zajednička prijateljica i kako oboje kažu, od prve su kliknuli.

image

Chris Hemsworth i Elsa Pataky nisu bili ni godinu dana u braku kad su se vjenčali.

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

"Od prvog dana s njom je sve dobilo svoj smisao. Zabavna je, otvorena, ima smisla za humor i strastveni stav prema životu. Lijepo je biti uz takvu osobu", kazao je prije nekoliko godina Chris Hemsworth, zvijezda filmskog serijala "Thor" koji s jednakom strašću i danas govori o svojoj supruzi s kojom ima troje djece: 2012. dobili su kćer Indiu, a dvije godine kasnije blizance Tristana i Sashu.

Čitajte i: Chris priznao koliko je jadan: 'Satima pregovaram i podmićujem, ali uzalud, bit će bedasti'

Elsa Pataky rođena je Španjolka, a puno ime joj je Elsa Lafuente Medianu. Glumiti je počela u madridskom kazalištu, a kako tečno govori engleski, portugalski, francuski i talijanski glumila je na svim tim jezicima, od Meksika, Portugala, Francuske, Velike Britanije do Australije. U Americi se proslavila ulogom u filmskom serijalu "Brzi i žestoki" i baš prije nego što je upoznala Chrisa Hemswortha razmišljala je kako je vrijeme da uspori ritam, pronađe ljubav i osnuje obitelj. Očito su im zvijezde bile naklonjene jer slove za jedan od najstabilnijih glumačkih parova koji svoj privatni život drže daleko od Holywoodskih zbivanja i "znatiželjnih" kamera.

Čitajte i: Liam Hemsworth: Zvijezda na životnoj prekretnici

Naime, prije šest godina iz Los Angelesa preselili su se u Australiju, a nedavno im je završena doslovno ogromna kuća u okolici Byron Baya, grada na obali u državi Novi Južni Wales, daleko od civilizacije.

No zato obiteljsku sreću glumica pokazuje na svom Instagram profilu gdje je ovih dana povodom Božića objavila mnoštvo privatnih fotografija sa skijališta gdje s obitelji provodi božićne blagdane. Vjerojatno se radi o nekom europskom zimovalištu jer je par cijeli mjesec na proputovanju Europom od kuda su stigli iz tople njegove rodne Australije. Tako su posjetili Veneciju, Rim, Pariz, London…

A to i ne čudi jer su oboje prije dvije godine izjavili kako žele manje raditi, a više se posvetiti djeci i uživati u privatnom životu.

Linker
25. travanj 2024 05:52