instagram
Važno je zvati se...

Emilija Kokić šarmirala je sve energijom, ali i modnim outfitom koji u ormaru ima svaka žena

Nitko nije mogao ostati ravnodušan na zaraznu energiju i savjete Emilije Kokić koja je blistala kao gošća emisije 'Kod nas doma'.

Nitko nije mogao ostati ravnodušan na zaraznu energiju i savjete Emilije Kokić koja je blistala kao gošća emisije 'Kod nas doma'.

Pjevačica Emilija Kokić (50) najpoznatija je po pobjedi na Eurosongu 1989. sa zadarskom grupom Riva, a oduševila je sve u HRT-ovoj emisiji 'Kod nas doma' gdje je s Antom Pecotićem, Nenadom Korkutom i Frankom Batelić komentirala kolege koji će se ove godine natjecati na Dori.

instagram/kod nas doma

'Ne vjerujem u onu izreku važno je sudjelovati, jer moraš vjerovati da ćeš pobijediti', rekla je danas uspješna mentorica u glazbenoj školi voditeljici Uršuli Tolj.

instagram

U emisiji je izvela pjesmu 'Rock me Baby' i sve osvojila stavom, glasom i energijom, a usred pjesme pozvala je i Franku da joj se pridruži za mikrofonom.

Poznata Zadranka odjenula je malu crnu haljinu koja je laskala njezinoj vitkoj liniji, za nakit je izabrala duge srebrne ogrlice, dok je kosu podignula u punđu.

'Najviše sam ponosna na to što sam ostala normalna osoba. To je bilo jako teško, sačuvati nekakve moralne vrijednosti, nekakva svoja uvjerenja i stajati iza svojih svjetonazora', rekla je jednom prilikom pjevačica koja je u sretnim bračnim vodama s Miljenkom Kokotom.

Zadarska pjevačica i TV spiker imali su dovoljno vremena za promišljanje jesu li stvoreni jedno za drugo: nakon dugogodišnjeg prijateljstva i pet godina ljubavne veze vjenčali su se 2013. godine. Mladenki je tada bilo 45 godina, a mladoženji dvije više.

'Da sam znala koliko ću uživati na vlastitom vjenčanju, ne bih tako du­­­go čekala', našalila se tada Emilija.

Linker
29. travanj 2024 07:01