Ne može sakriti ljubomoru

Fanovi sve razotkrili: Kim Kardashian otpratila Miley s Instagrama, nakon njenog vrućeg nastupa s Peteom

Ono što je očigledno zasmetalo Kim na društvenim mrežama je njihova divlja novogodišnja SNL emisija u Miamiju, u kojoj je pjevačica zadirkivala našalivši se o glasinama o muškosti SNL-ovog zabavljača.

Kim Kardashian (41) naizgled je prestala pratiti Miley Cyrus (29) na Instagramu, nakon ludog novogodišnjeg specijala pop pjevačice s dečkom reality zvijezde Peteom Davidsonom (28). Vjerni fanovi Miley Cyrus tvrdi da Kim više ne prati pjevačicu na ovoj društvenoj mreži iako ju je pratila tijekom prosinca, piše Daily Mail. Doduše, Miley poznatu starletu i dalje prati.

Ono što je očigledno zasmetalo Kim na društvenim mrežama je njihova divlja novogodišnja SNL emisija u Miamiju, u kojoj je pjevačica zadirkivala našalivši se o glasinama o muškosti SNL-ovog zabavljača.

image

Miley Cyrus i Pete Davidson kod Jimmyja Fallona

BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Miley je mjesec dana najavljivala specijal na svom Instagramu i bezobrazno se našalila o Peteovoj takozvanoj 'velikoj muškoj energiji' koja upućuje na njegovu muškost.

'Veliki debut energija', napisala je Miley fotografiju na kojoj je naslonjena na Petea u otvorenoj srebrnoj haljini, dok je on odjeven u odijelo.

Miley i Pete zatim su zajedno krenuli na promociju novogodišnje SNL emisije pojavivši se na showu Jimmyja Fallona prošlog mjeseca kako bi razgovarali o nadolazećem specijalu. Pjevačica je objavila njihovu fotografiju s natpisom 'Me & Pete Davidson' uz dva emotikona srca.

Čitajte i: Ovo nije planirala: Miley Cyrus doživjela nezgodu na novogodišnjem koncertu

DailyMail je jučer ekskluzivno otkrio da Kim i Pete trenutno ljetuju na Bahamima, nakon što su viđeni kako se ukrcavaju u privatni avion te odlaze na romantični bijeg.

Miley i dalje po svom

U međuvremenu, Miley je punila naslovnice samo nekoliko dana prije dok je pozirala u nizu oskudnih odjevnih kombinacija za novogodišnji specijal prilikom kojeg je doživjela i nezgodu s odjećom prilikom nastupanja.

Pjevačica poznata po ulozi Hanne Montane izvela je hit 'Party In The USA' i samo nekoliko trenutaka nakon što je sat otkucao ponoć njezin srebrn top je popustio, no Miley se izvrsno snašla.

Nekoliko trenutaka kasnije, Miley se ponovno pojavila odjevena u jarkocrveni blejzer umjesto svog potrganog topa i, pozivajući se na jedan od stihova iz pjesme, našalila se: 'Sada me svi definitivno gledaju!'

Čitajte i: Tajni recept zavođenja Petea Davidsona: Što to brojne slavne ljepotice vide u šarmu ovog problematičnog frajera?

Također je dobacila kako je je u tom trenutku i dalje najviše odjevena u svom životu.

U tjednima koji su prethodili događaju, Pete i Miley viđeni su kako uvježbavaju točku zajedno, on je bio bez majice, a pjevačica u oskudnoj odjeći. Pete je poznat po tome što je hodao s brojnim poznatim ženama, uključujući Kate Beckinsale, zvijezdom Bridgertona Phoebe Dynevor, a bio je zaručen i za Arianu Grande.

Linker
16. travanj 2024 14:52