ljubav je to

Fotografija koja pokazuje kakav je Đoković: Evo kako se slavila druga godišnjica kod Novaka i Jelene

Emotivna Jelena Đoković objavila nikad viđenu fotografiju s početka romantične priče s Novakom, a njihovi osmijesi govore da je riječ o velikoj ljubavi...

Poznato je da bračnom paru Đoković sve ide od ruke. 33-godišnji Novak je najbolji tenisač svijeta - osvaja turnir za turnirom, dok njegova supruga Jelena (34) brine o djeci, Stefanu (6) i Tari (3), te uspješno vodi Zakladu Novak Đoković zahvaljujući kojoj je u njihovoj domovini Srbiji, među ostalim, otvoreno 45 novih vrtića.

Svako malo Đokovići ističu neku emotivnu crticu iz života, a ovoga puta je to učinila Jelena koja je iskopala staru fotografiju s početka njihove romantične priče.

"Slika s tavana! Gledam kako izgledamo ovdje kao da smo iz osnovne škole, a uz 1001 ružu smo proslavljali dvogodišnjicu zabavljanja i pobjedu na Davids Cupu. P.S. Ništa bez dragog Joce i njegovih magičnih cvjetnih rješenja", napisala je Jelena kraj fotografije koja ima preko 36 tisuća lajkova. Među njima je Goran Ivanišević kojeg je romantična strana Novaka oduševila.

"Mislim da ne postoji neka formula, brak jednostavno funkcionira ili ne. Kao i svaki odnos. Potrebno je mnogo poštovanja i emocionalnog angažmana da bi brak bio kvalitetan i trajao. Novak puno putuje, a kad se vrati s puta, to je kao da se opet upoznajemo, ponovno se zavodimo jer smo se oboje u međuvremenu zaželjeli jedno drugog i možda ne tako uočljivo na prvi pogled, ali i promijenili.", rekla je u intervjuu Jelena za magazin Gloria i dodala da su oboje romantični.

"Oboje smo romantični, ali i čvrsto na zemlji, svatko na svoj način. Ja mu pomažem pisati knjige, on organizira neke nevjerojatne izlaske, piše mi pisma, ja ga iznenadim nekom sitnicom… Ljubav i pripadnost izražavamo si na milijun načina.", zaključila je.

Linker
18. travanj 2024 18:57