Damjan Tadić / CROPIX
velika ljubavna priča

Frani Lasiću stiže dijete! Prinovu čeka sa svojom četvrtom suprugom, umjetnicom Milenom

Slikarica Milena Lasić u sedmom je mjesecu trudnoće. Uskoro će na svijet stići dijete koje je velika kruna petogodišnjeg braka kojeg živi s glumcem i glazbenikom Franom.

Glumac i glazbenik Frano Lasić iščekuje rođenje svog četvrtog djeteta. Njegova 36-godišnja supruga Milena u sedmom je mjesecu trudnoće. Beogradska umjetnica na svom je Instagramu objavila fotografiju na kojoj se vidi njezin trudnički trbuh. "Navire inspiracija u trudničkim danima", napisala je Milena u opisu fotografije.

66-godišnjem Lasiću to će biti četvrto dijete. Par je u braku već pet godina, a prije nego što su se 2015. vjenčali, Lasić i Milena proveli su tri godine u vezi.

Ako bi trebalo opisati ljubav, onda bi to bilo ovo što se meni dogodilo.

"Jedan period svog života sam bio posvetio i slikarstvu i slikao sam i žene. Uvijek su mi bile u centru slike. Pogledajmo literaturu ili filmove: u najvećem broju njih radnja se vrti oko žena. Žena uvijek ima nešto s čim vas fascinira i nešto što vas potakne. Sretno sam oženjen Beograđankom, slikaricom Milenom Matić. Našao sam osobu koja mi paše u svakom smislu, koja je pametna, prelijepa i dobra, i to je velika sreća", rekao je Lasić kada je prije dvije godine za Blic govorio o Mileni i njihovoj ljubavnoj priči.

Životna sreća stigla s 30 godina mlađom Milenom

Prije negoli se skrasio uz Milenu, Lasić je bio u braku s Majom Nikšić, s kojom je dobio sina Janka, a nakon toga oženio se Beograđankom Ljiljanom, s kojom je bračnu vezu raskinuo nakon svega tri tjedna. Sa slovenskom manekenkom Živom Stupnik vjenčao se 1993., a tijekom godina braka dobili su sina i kćer.

Čitajte i:

Domaći pjevač imao je 52, a ona 18! Bruno Šimleša otkriva što se krije iza šokantnih razlika u godinama slavnih parova

Ljubavna idila Frane Lasića i 30 godina mlađe supruge Milene

Iskusni skiper Frano Lasić plovi u ugodnom društvu

Linker
17. travanj 2024 17:56