Pjesma karijere

Franka se prisjetila što se sve promijenilo u tri godine: ‘Pokisla sam kao nikada...‘

Glazbenica se prisjetila putovanja na koje je otišla poslom, kako bi snimila spot za povratničku pjesmu, koja joj je obilježila ostatak karijere. Na snimanju nije bilo lako, ali rezultatom je iznimno zadovoljna.

Bio je to kišni i hladan studeni na sjeveru Europe, kada je naša pjevačica Franka Batelić snimala kadrove za videospot povratničke pjesme "S tobom". Balada koja je osvojila publiku i vratila Franku u svijet glazbe obilježila joj je život na više razina, upravo nje se pjevačica prisjetila ovih dana.

"Na današnji dan 2017. godine, 1764 kilometra od Zagreba pokisla sam kao nikada... I nisam imala pojma da snimam spot za pjesmu koja će mi promijeniti život. S tobom", napisala je Batelić uz fotografiju sa snimanja spota.

U nekoliko dana u Škotskoj, Franka je pokazala i ljepote te zemlje, a pričom su ona i redatelji pokušali dočarati sve faze ljubavi. U nekim dijelovima pjevačica se pojavila potpuno bez šminke. Kako je pjevačica i napomenula u objavi, vrijeme je bilo kišno i hladno, no Franka je unatoč svemu uspješno izmijenila nekoliko kreacija i snimila jedan od najljepših spotova u karijeri.

Mnoge promjene u nekoliko godina

“Od kada me pjesma 'S tobom' pronašla, sve je sjelo na svoje mjesto. S njom sam se vratila glazbi i obilježila mi je godinu. Mislim da je zaslužila da se po njoj zove album kojeg sam zaista dugo i s nestrpljenjem čekala”, rekla je Franka prilikom izdavanja istoimenog albuma u prosincu 2018.

Pogledajte video

Od tada do danas pjevačica ne samo da se uspješno vratila pjevačkoj karijeri, nego se i udala za dugogodišnjeg dečka, nogometaša Vedrana Ćorluku. U brak su ušli na ljeto 2018. nakon što je Vedran kao dokapetan Hrvatske nogometne reprezentacije ostvario najbolji rezultat, osvojivši srebro na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Par je nakon bajkovitog vjenčanja u Frankinoj Istri dobio i prvo dijete, sinčića Viktora. Od siječnja ove godine, kada je maleni Viktor stigao na svijet, mladi su mu roditelji u potpunosti posvećeni.

Linker
25. travanj 2024 13:34