Profimedia, AKM-GSI
OBITELJ IZ SNOVA

Geni za poželjeti: Djevojčice najljepšeg para Hollywooda zapravo su mamina kopija

Možda žene uzdišu za glumcem Ryanom Goslingom diljem svijeta, ali on ima itekako važnijeg posla.

Možda žene uzdišu za glumcem Ryanom Goslingom diljem svijeta, ali on ima itekako važnijeg posla.

Jedan od najzgodnijih holivudskih parova Eva Mendes i Ryan Gosling zaustavljaju poglede kad prošetaju gradom, posebno kada su u društvu svojih prekrasnih djevojčica. Tata od formata Ryan je ovoga puta svoje preslatke kćeri sam vodio na doručak u Los Angelesu. Glumac kojeg ćemo zauvijek pamtiti kao zavodnika iz "Bilježnice" šetao je s trogodišnjom kćeri Esmeraldom i dvogodišnjom Amadom koje su izrasle u prave ljepotice, a obje više sliče poznatoj majci.

Los Angeles, CA  - *EXCLUSIVE*  - Ryan Gosling enjoys breakfast with his daughters after arriving back to LA from NYC. Ryan was in NYC Yesterday and this morning promoting his latest film
Profimedia, AKM-GSI

Ryanova zanosna supruga, glumica Eva Mendes (45), nije bila s njima. Glumac koji je svoju karijeru napravio zahvaljujući imidžu dečka iz susjedstva, najbolje se osjeća kod kuće okružen svojim curama kada je najobičnije odjeven i vrlo prizemljen.

Ono što je mnogim ženama privlačno kod njega je to što je u intervjuima često izjavio da razumije žene i da je dobar slušač, uvijek ističe kako ima dobar odnos s majkom, a i često javno izjavljuje ljubav svojoj izabranici Evi.

Linker
26. travanj 2024 03:31