foto: Maja Jurovic
Đir Zagrebom

Glavna faca na špici: Jasmin Stavros izazivao stajlingom

U kožnjaku, majici s porukom, na sto mjesta poderanim trapericama i visokim tenisicama, uz prepoznatljivu frizuru i vitku figuru prohujao je 62-godišnji glazbenik Jasmin Stavros glavnom gradskom šetnicom.

Splitski pjevač Jasmin Stavros već deset godina ne živi u zagrebačkoj gradskoj vrevi, već se sa suprugom Žarkom preselio u Kupeć Dol kod Jastrebarskog, u mir s pogledom na livade, šumu i vinograde.

Njegov komadić raja dovoljno je blizu Zagrebu da se u grad spusti kad god poželi, baš kao i u vikendu kad ga je na špici uočila naša fotografkinja. Iako se dobro 'zabundao' te je pogled skrivao iza sunčanih naočala, bilo je nemoguće ne ga uočiti već iz daljine - frizura, vitak stas, stav, modni izričaj - tako tipično za legendarnog glazbenika! I doista, za Stavrosa se čini kao da je vrijeme stalo i da desetljećima izgleda identično, a budući da svaki dan biciklira, radi u vlastitom organskom vrtu, redovito čita Sveto pismo jasno je da je u odličnoj psihofizičkoj formi!

Novi život Jasmina Stavrosa na bregima: Svaki dan čitam Sveto pismo i molim krunicu

Natpis na sportskoj majici s kapuljačom, 'Make it simple' odnosno, najkraće, 'Pojednostavi', u kojoj je Stavros prošetao Zagrebom, baš je u duhu pjevačeva stila života. Nosio je i kožnatu jaknu i poveću kožnatu torbu, te upadljive tenisice i bilo ga je nemoguće ne primijetiti i prepoznati izdaleka.

Jasmin i njegova supruga Žarka imaju dva sina, Milu, 39-godišnjaka, i 38-godišnjeg Krešimira. Imaju i unuka kojeg je njihov sin Milo dobio u prošloj vezi, s voditeljicom Anom Miščević.

Spica / Zagreb 02.10. 2017. / foto: Maja Jurovic / Jasmin Stavros
foto: Maja Jurovic

Linker
18. travanj 2024 06:31