NEW LINE CINEMA COLLECTION/EVERETT/PROFIMEDIA
Urnebesno!

Glumac najavio nastavak hit komedije: Lovci na djeveruše uskoro bi mogli ponovno u osvajanje

Film u kojem su dvojica prijatelja osvajala srca brojnih djeveruša, prvi put nakon 15 godina ima ozbiljne šanse da dobije svoj nastavak, a glavni likovi ostali bi isti.

Film u kojem su dvojica prijatelja osvajala srca brojnih djeveruša, prvi put nakon 15 godina ima ozbiljne šanse da dobije svoj nastavak, a glavni likovi ostali bi isti.

Prošlo je čak 15 godina od omiljene komedije koja je nasmijala sve generacije gledatelja, kada su Vince Vaughn i Owen Wilson bili "Lovci na djeveruše". Sada se čini da bismo mogli ugledati i nastavak s ovom dvojicom urnebesnih glumaca.

"Owen, redatelj 'Lovaca' i ja po prvi put ozbiljno razgovaramo o nastavku tog filma. Ta ideja je jako dobra i trenutno smo u ranoj fazi dogovora", ekskluzivno je otkrio Vaughn za Entertainment Tonight.

Pogledajte video

Vaughn i Wilson utjelovili su dvojicu poslovnih partnera, odvjetnika specijaliziranih za razvode, koji svoje slobodno vrijeme provode upadajući na vjenčanja kako bi na tim slavljima besplatno pili i upoznavali žene. U hitu iz 2005. glumile su i Rachel McAdams te Isla Fisher.

Zabavno na 'poslu' s duhovitim ljudima

Sada bi, 15 godina nakon originalnog filma, ova romantična komedija mogla dobiti nastavak. Vince Vaughn prisjetio se svih hit filmova koje je u to doba snimao.

image
Romantična komedija 'Lovci na djeveruše' bila je veliki hit 2005.
NEW LINE CINEMA COLLECTION/EVERETT/PROFIMEDIA NEW LINE CINEMA COLLECTION/EVERETT/PROFIMEDIA

"Bili su to jako zabavni filmovi kao i raditi na njima. Uvijek je zabavno nasmijavati ljude i ići na posao s kolegama koji su duhoviti", kazao je Vince o tome kako mu je bilo raditi na "Lovcima na djeveruše", ali i druga dva velika hita "Gospodin i gospođa Smith" te "Zoolander".

Njegov posljednji film "Freaky" spada u žanr 'zamijene - tijela', no kako ga opisuju to je ipak nešto mračniji film u kojoj Vaughn glumi ubojicu koji se nađe u tijelu tinejdžerice, nju pak glumi Kathryn Newton. I dok ubojica u liku nedužne tinejderica nastavlja ubijati njezine prijatelje, ona ima samo 24 sata da ponovno zamijene tijela inače će zamjena postati trajna.

Linker
26. travanj 2024 04:07