U bolnici su

Glumica javila da joj je dvomjesečna beba pozitvna na koronu: ‘Ovaj soj je iznimno jak i zarazan‘

Britanka poznata po ulogama u serijalu o Harryju Potteru s najmlađim od troje djece završila je u bolnici, nakon što se bebin test na Covid pokazao pozitivan.

Britanska glumica i komičarka Jessie Cave, poznata po ulozi Lavende Brown u filmskom serijalu o Harryju Potteru, objavila je zabrinjavajuće vijesti - njezina dvomjesečna bebica primljena je u bolnicu nakon što se pokazalo da ima koronavirus.

Beba Tenn rođena je u listopadu 2020., a već se morala podvrgnuti testu na koronavirus, ispostavilo se da je beba pozitivna na novi soj Covida-19. Jessie je objasnila da je vijesti o novom lockdownu u njihovoj zemlji gledala iz bolničke sobe.

"Vijesti o lockdownu gledala sam iz izolirane sobe u bolnici. Jadna beba dobila je pozitivan test", kazala da je da njeno najmlađe dijete, rođeno 21. listopada dobilo opasan virus.

Zamolila dobre želje

Glumica, koja ima još dvoje starije djece s partnerom, komičarem Alfiejem Brownom, odmah je utješila zabrinute pratitelje. "Dobro je i dobro mu je, ali tu su oprezni i sve rade iz predostrožnosti, hvala im. Ovaj soj je iznimno jak i zarazan zato se nadam da će ljudi još više paziti u nadolazećim tjednima", objasnila je Jessie.

"Zbilja nisam htjela da ovako počne nova godina mojoj obitelji. Zbilja se nisam htjela vraćati u bolnicu nakon traumatičnog poroda", iskrena je bila glumica. Dodala je kako se divi liječnicima i medicinskim sestrama te da je ponosna na svog brata koji je liječnik te na tatu koji je medicinski radnik. Zamolila je pratitelje da požele bebi brz oporavak.

O svom trećem porodu, ova 33-godišnjakinja pisala je na društvenim mrežama, 22. listopada, dan nakon poroda. "Naš dječačić rođen je u ranim satima jučer, samo 40 minuta nakon što mi je pukao vodenjak. Malčice ekstremno, ali takvi su bili i njegovi udarci tijekom trudnoće! Ovo je bilo vrlo drugačije iskustvo od moje prethodne dvije trudnoće... Poniznije, više zastrašujuće i izvan moje kontrole", objasnila je nakon poroda glumica.

Linker
15. travanj 2024 09:38