Jessica Alba u magičnom svijetu

Glumica je od djetinjstva zaljubljena u kristale i iskonski vjeruje u njihovu iscjeliteljsku energiju

Omiljeni kristal joj je ametist, a prvog je pronašla još kao djevojčica u jednoj spilji. Jessica Alba smatra da imaju ljekovita svojstva te ih skuplja od djetinstva.

Glumici Jessici Albi strast je sakupljanje kristala. Ne samo zbog njihove ljepote već smatra da imaju iscjeliteljsku energiju koja joj pomaže u duhovnom životu, uz njih se osjeća bolje, zdravije i sretnije.

- Od djetinjstva obožavam kristale jer smatram da imaju snagu i energiju koja mi pomaže. Nisam neki stručnjak na tom području, ali sam znatiželjna i spremna učiti jer vjerujem u njihovo djelovanje. Držim ih na radnom stolu, uz uzglavlje gdje spavam, uz fotografije svoje djece… - kazala je poznata glumica koja je ovih dana na svom instagram profilu objavila fotografiju sa svojim najdražim velikim ametistom kojeg je 'punila' energijom izloživši ga sjaju ružičastog mjeseca, prvog supermjeseca koji sa ukazao ove godine. Tako se naime, naziva mjesec koji je vizulano najveći kada je najbliži zemlji, a na nebu se mogao vidjeti 26. travnja.

Čitajte i: Kraljica vrućih pokreta: Jessica Alba oduševljava svojim plesom, a uz sebe ima i najslađe društvo

Kristaloterapija je stara znanost i stoljećima se vjeruje da kristali imaju iscjeliteljsku moć, treba ih redovito čistiti od nakupljenih loših vibracija hladnom vodom i energizirati pomoću sunčeve ili mjesečeve svjetlosti.

Upotrebljavaju se u rješavanju raznih zdravstvenih tegoba, a navodno pomažu i kod mnogo prizemnijih problema. Tako žad ili zeleni aventurin priziva novac i uspjeh na poslu, rozenkvarc se smatra ljubavnim kristalom, mjesečev kamen pomaže kod neplodnosti, a drevni Egipćani nosili su lapis lazuli koji im je donosio obiteljsku sreću, bliskost i radost. A Jessicin omiljeni ametist blagotvorno djeluje na živčani sustav, poznat je kao kamen koji pomaže iscijeliti dušu i psihu, čisti prostor u kojem boravimo od negativne energije, ali je i simbol profinjenosti i ljepote.

Čitajte i: Jessica Alba nije uvijek imala savršen ten: Mislila sam da imam akne, no zapravo je bila riječ o alergiji

Glumica je nedavno otkrila i kako je došla do svog prvog ametista - pronašla ga je još kao djevojčica u jednoj špilji, a nedavno ga je poklonila svojoj najstarijoj kćerki Honor. Ljubav prema kristalima pretočila je i u svoju kozmetičku liniju koju je lansirala prije nekoliko mjeseci. Radi se o sjajilima za usta koja su dobila imena - Axinite, Bronzite, Deep Amethyst, Moonstone, Pink Agate, Poppy Topaz, Rose Opal i Star Ruby.

Linker
20. travanj 2024 03:46