Pod pritiskom

Glumica najiskrenije: 'Bez njih bih bila depresivna zbrka koja non-stop jede kekse'

Glumica Jessica Biel progovorila je o napornim snimanjima scena za novu seriju 'The Sinner' u kojoj tumači lik mlade žene koja ispoljava agresiju bez ikakvog objašnjenja. Kad nakon tih snimanja dođe kući, ne zna za sebe od iscrpljenosti, no raspoloženje joj podignu - suprug i sin.

'Ne želim posao nositi kući, snimanja, (a osobito pritom mislim na moju psihički tešku ulogu), su vrlo intenzivna. Hvala Bogu što imam obitelj. Bez njih, bila bih samo jedan depresivan nered, jedna zbrka, poput mrlje na podu koja samo jede kekse. Ovako, kad imam obitelj, dođem s posla kući i zabavljam se s njima, i da, glupiram se i to me veseli, a toga na poslu nema', rekla je 35-godišnja Jessica Biel.

Jessica ne krije da je s glumačkim kolegom, pjevačem i plesačem 36-godišnjim Justinom Timberlakeom u vrlo sretnom braku u kojem osobito uživaju sa svojim dvogodišnjim sinom Silasom. Jessica i Justin vjenčali su se 2012. godine, a glumica kaže da je roditeljstvo za njih bio najljepši i najteži izazov s kojim su se sreli.

'Majčinstvo je najteža uloga koju sam ikad odigrala, no ujedno i uloga koja me u potpunosti ispunila milinom', rekla je za Contactmusic.net.

Justin Timberlake and Jessica Biel arrive at the Vanity Fair Oscar Party in Beverly Hills, California February 28, 2016.  REUTERS/Danny Moloshok - RTS8I0U
REUTERS

Linker
15. travanj 2024 08:48