Instagram
BRIŽNA MAMA

Glumica objavila jelovnik za bebu koji svi žele prepisati

Katherine Heigl jedno je od omiljenih holivudskih lica, a njezin obiteljski život obožavateljima je jednako zanimljiv kao i njezina televizijska i filmska ostvarenja. Prirodna i simpatična, zvijezda serije “Uvod u anatomiju” često na svom Instagram profile objavljuje svakodnevne crtice iz života sa svoje troje djece i suprugom Joshom Kellyem. Posljednja u nizu oduševila je mame diljem svijeta.

“Isprva sam mislio da pokušava riješiti težak matematički zadatak, a onda sam shvatio da je u pitanju tjedni menu malog Joshue.”

Ovom objavom uz fotografiju svoje supruge Katherine, glazbenik Josh Kelley prikupio je gomilu simpatija svojih pratitelja na Instagramu, a glumica je odmah post prenijela i na svoj profil te oduševila obožavatelje. Mnoge od njih je i inspirirala, jer fotografija prikazuje mamu troje djece kako na ploču ispisuje tjedni jelovnik za sedmomjesečnog sinčića.

Iz fotografije je tako vidljivo da će maleni Joshua ovog tjedna uživati u zobenoj kaši s bananom, breskvom i bademima za doručak, za ručak će mu mama pripremiti špinat, pir i jabuku dok će ga idući dan za doručak u tanjuriću dočekati voćna kašica, a popodnevnim će ga satima nahraniti batatom i povrćem. I tako se niz nastavlja do kraja tjedna, a brižna mama jelovniku je posvetila punu pozornost kako bi njezin mališan zdravo i raznovrsno jeo svakoga dana u tjednu.

Mnoge mame u nedostatku novih ideja inspirirale su se Katherininim popisom namirnica i zadovoljno komentirale kako će ga svakako preuzeti.

Inače, Katherine Heigl sinčića je rodila u prosincu prošle godine i on je njezino prvo biološko dijete. Prije dječaka, ona i suprug posvojili su dvije djevojčice - osmogodišnju Naleigh i četverogodišnju Adalaide Marie Hope. Naleigh je u njihovu obitelj stigla 2009. iz Sjeverne Koreje, a Adalaide je posvojena u Americi nekoliko godina poslije.

Linker
23. travanj 2024 09:42