TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
izvukla deblji kraj

Glumica progovorila o kaosu kod kuće: 'Potpuno sam izgubila kontrolu'

Slavna glumica Eva Mendes pomirila se s tim da pravila koja je postavlja kod kuće u ovim izvanrednim okolnostima više ne vrijede.

Eva Mendes u karanteni na sve moguće načine pokušava zabavljati svoje djevojčice. Kako im želi maksimalno olakšati i zaigrati se s njima dopustila je Esmeraldi (5) i Amade (4) da joj naprave totalni makeover.

Eva je objavila fotografiju na Instagram profilu i priznala da je potpuno izgubila kontrolu u karanteni. "Pobijedile su", stavila je kraj fotografije slavna mama gdje je vidljivo da su joj njezine djevojčice potpuno išarale lice.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

They’ve won

Objavu dijeli Eva Mendes (@evamendes)

Za Women's Health je o Amorovoj strelici koja ju je pogodila kad je na snimanju drame "Grijesi očeva" upoznala Goslinga rekla: "Nisam se vidjela kao majka sve dok nisam upoznala njega. Klinci su tada još uvijek bili zadnja stvar koja mi je bila na pameti. A onda, on mi se dogodio, mislim, dogodila mi se kemija. Tada mi je odjednom sve to s djecom počelo imati smisla. I to ne djeca, nego njegova djeca. To je imalo veze baš s njim", ispričala je otvoreno Mendes.

"Majčinstvo je promijenilo moj život. Trebalo je to preživjeti. Upravo izlazim iz te faze preživljavanja, polako se opet počinjem osjećati kao osoba koje ima svoje ja", nastavila je holivudska ljepotica kubanskih korijena.

01/21/2020 EXCLUSIVE: Eva Mendes look stylish while out and about in Los Angeles. The 45 year old actress headed to Starbucks wearing a patterned trench coat, red dress, knee high boots, and carrying a large pink handbag., Image: 494230362, License: Rights-managed, Restrictions: Exclusive NO usage without agreed price and terms. Please contact sales@theimagedirect.com, Model Release: no, Credit line: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Najveća potpora joj je obitelj

Na pitanje je li imala pomoć osobito u vrijeme kad je imala dvije bebe unutar dvije godine, odgovorila je: 'Obitelj nam je jako puno pomagala. Ryanova mama, moja mama, Ryanova i moja sestra. Ma nama je doista pomagalo 'cijelo selo'. Moje srce je sa ženama koje sve ovo moraju prolaziti same', naglasila je glumica.

Various, UNITED KINGDOM  - Celebrity social media photos!

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 507986570, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia


Čitajte i:

U Evinog muža zaljubljeno je pola planeta: 'Ne dam vam svog muškarca ni djecu, oni su privatni'

Nitko tako ne živi u Hollywoodu: Ryan Gosling i Eva Mendes odgajaju djecu bez dadilje

Eva Mendes ne želi lagati: 'I meni treba jako puno da bih izgledala ovako, borim se, između ostalog, s hranom'

Linker
19. travanj 2024 01:08