TJ/X17online.com
VELIKA LJUBAV

Glumica slatkom fotografijom i još slađom posvetom čestitala rođendan suprugu

Američka glumica svjetsku je javnost, a ponajviše svoje vjerne obožavatelje, oduševila preslatkom fotografijom uz koju je čestitala rođendan svom suprugu Jasonu Sudeikisu.

Američka glumica svjetsku je javnost, a ponajviše svoje vjerne obožavatelje, oduševila preslatkom fotografijom uz koju je čestitala rođendan svom suprugu Jasonu Sudeikisu.

- Imam otprilike milijardu fotografija ovog čovjeka, mog životnog partnera, koji je rođen na današnji dan 1975., ali ova prikazuje njegovo najnovije poglavlje, ono u kojemu je postao tata ovoj malenoj ženi, koja će vjerovati da svaki muškarac zna plesati, može zakucati iz skoka i ispričati savršene šale. Sretan ti rođendan Jasone, volim te!

Ovim je šarmantnim riječima prepunim ljubavi 33-godišnja Olivia Wilde čestitala rođendan svom suprugu Jasonu Sudeikisu koji je danas napunio 42. godine.

Fotografija objavljena uz tekst prikazuje Jasona u nježnoj igri s njihovom jednogodišnjom djevojčicom Daisy, a u samo pola sata prikupila je više od 25,000 lajkova na glumičinom instagramskom profilu. Velik interes prije nekoliko dana izazvala je fotografija koja prikazuje nju i malenu Daisy te njihovog psića. Nasmijana djevojčica savršena je kombinacija mame i tate koji su započeli hodati u listopadu 2011. godine, a uz malenu, Olivia i Jason imaju i 2-godišnjeg sina Otisa Alexandera.

Morning people (and wookie).

A post shared by Olivia Wilde (@oliviawilde) on

Glumica najpoznatija kao dr. Remy Hadley iz serije Dr. House s američkim komičarom pronašla je drugu sreću u ljubavi. Naime, prije njega bila je u sedmogodišnjem braku s Taom Ruspolijem. Sudeikis je svojevremeno medijima prepričao kako nije mogao odoljeti Olivijinoj ljepoti, no čuo je glasine da je u vezi te joj nije prilazio. S druge pak strane, Olivia je smatrala kako je on izuzetno šarmantan i očekivala je da će ju zatražiti broj telefona. Njihovoj ljubavi u konačnici je ipak “kumovao” Olivijin prijatelj koji je, shvativši ljubavnu zavrzlamu koja je nastala, samoinicijativno Sudeikisu dao prijateljičin broj. Par je nerazdvojan od prvog spoja, a glumica nerijetko ističe koliko joj je životne radosti donio drugi brak.

Linker
29. travanj 2024 11:02