Dosjetka ili trend?

Goli bikini: Kylie Jenner pokušala šokirati bradavicama, no nije izazvala veću reakciju

Podržala ju je prijateljica Malika Haqq kojoj se svidjela njena poruka:‘Oslobodite ih‘.

Sunčati se kao da je gola, nova je modna dosjetka zvijezde Instagrama, Kylie Jenner. Riječ je o "golom bikiniju", kreaciji stilistice i dizajnerice Lotte Volkove za Jean Paul Gaultiera koja je prije suradnje s dizajnerom kreirala za brendove Balenciaga, Vetements i Miu Miu.

Provokativan kupaći kostim navukla je tijekom odmora u resortu Amangiri, u Canyon Pointu, Utah, a očita optička iluzija potiče odobravanje ili podiže obrve, ovisno o stavu po tom pitanju njenih brojnih pratitelja.

Čitajte i: Beauty mogulica ruši sve rekorde: Kylie Jenner najpraćenija je žena na Instagramu

Osnivačica kozmetičkog brenda Kylie Cosmetics zaključila je da ovako nikoga ne šokira, a ipak privlači pozornost tim više što je uz fotografiju u (konkurentskom) kupaćem kostimu na društvenim mrežama poručuje: "Oslobodite bradavice!"

Uz unosan kozmetički brend, majka dvoje djece, četverogodišnje Stormi te četveromjesečnog Wolfa (to ime nije njena konačna odluka, najavila je da će ga promijeniti) koje je dobila s partnerom, glazbenikom Travisom Scottom, pokrenula je i liniju kupaćih kostima Kylie Swim. No, provokativni badići s printom bradavica više joj se sviđaju.

Modnu dosjetku podržava i njena prijateljica Malika Haqq, sudionica reality showa "Keeping Up With the Kardashians" koji se od ove godine prikazuje na platformi Hulu. Možda je na pomolu novi trend?

Linker
17. travanj 2024 19:03