Nema više skidanja

Golo tijelo Harryja Stylesa do daljnjeg će smjeti vidjeti samo Olivia Wilde

Poput najvećih filmskih zvijezda, glazbenik je odlučio da se više neće pojavljivati potpuno gol u intimnim filmskim scenama jer mu je neugodno i ljubiti se pred kamerama, a kamo li seksati se.

Što ste vidjeli, vidjeli ste - sažetak je nove poslovne odluke britanskog pjevača i glumca Harryja Stylesa koja se odnosi na buduće filmske projekte. Nekadašnja zvijezda boy banda One Direction za kojom su ludjele tinejdžerice danas je muškarac koji ljubi Oliviju Wilde, jednu od najljepših američkih glumica, a ona je, čini se, zaslužna za njegov zaokret po tom pitanju.

Redateljica filma "Don‘t Worry, Darling" u kojem on tumači glavnu mušku ulogu, a koji uključuje i scene seksa, podržava njegovu odluku da obožavateljicama ograniči pogled na svoje tijelo na velikom platnu.

Kako je rekao radijskom voditelju Howardu Sternu u njegovom showu, snimat će intimne scene, ali uz što manje golotinje, prenosi ET Online. Tko se ponadao "ručniku koji pada kad izlazi ispod tuša", uzalud mu. Harry Styles čiji hit "Watermelon Sugar" slavi ženski orgazam, ne želi se više skidati na filmu.

Čitajte i: Harry Styles o problemima s mentalnim zdravljem: ‘Tek sam nedavno primirio emocije zbog raspada benda‘

image

Olivia Wilde

FOTOGRAFIJE: STEWART COOK/SHUTTERSTOCK

Uspjelo mu je izbaciti konkretan prikaz svog tijela u svom drugom filmu "My policeman" (erotski triler iz 50-ih s engleskom glumicom Emmom Corrin u ulozi Stylesove supruge koju on vara s muškarcem).

"Osjećam se ranjivo. Nikada se nisam volio ljubiti pred kamerama, a u intimnim scenama čini mi se kao da na neki način ogoljujem prevelik dio sebe. Nisam bio gol u filmu "Don‘t Worry, Darling”, za razliku od drugog projekta. Bio sam gol u drugom filmu, ali taj dio je izbačen iz finalne verzije jer je bilo unaprijed dogovoreno da će intima ostati samo moja," izjavio je glazbenik koji je nedavno objavio novi album "Harry‘s House".

Intimne scene s drugom

Rad s Olivijom Wilde na filmu koji ih je spojio opisuje kao prekrasno iskustvo. Ona je i glumila, no u intimnim scenama njegova partnerica je engleska glumica Florence Pugh.

"Mislim da je povjerenje najvažnija stvar u toj situaciji. U tom trenutku najvažnije osobe na setu su kolege koje snimaju intimnu scenu. Ako to u bilo kojem trenutku postane neugodno, morate to reći. Nije važno hoće li redatelj dobiti sjajne stvari. Ako se ne osjećate dobro dok to radite, trebate prestati", zaključio je.

Linker
24. travanj 2024 07:24