Tajni posjet

Goran Višnjić posjetio je roditelje i kćerkicu u Šibeniku: ‘Došao bih i ranije, ali nisam imao snage!‘

Proslavljeni Šibenčanin s holivudskom karijerom, koji zadnje dvije godine živi u Engleskoj, prošli je tjedan s obitelji boravio u rodnom gradu. Kako je kazao za Gloria.hr bio je to kratki odmor, a nostalgija za domom i najmilijima nije bila jedini razlog njegovom posjetu.

Među malobrojnim turistima koji su ovih dana otkrivali ljepote Krešimirovog grada, bio je i Goran Višnjić. Kako nam je potvrdio naš glumac sa svjetskom reputacijom, prošli je tjedan kratko boravio u Šibeniku, a posjet je iskoristio za uživanje s obitelji i u gradskim atrakcijama. Javio nam se taman na putu prema aerodromu i povratku u njihov engleski dom.

"Planirali smo u Hrvatskoj provesti božićne blagdane, no u tome nas je spriječila korona. Naime, svi smo se bili zarazili pa smo propuštenu priliku odlučili sad nadoknaditi”, kazao nam je Goran, koji je polovinom siječnja obavijestio javnost da je imao problema s Covidom.

Tada, doduše, nije rekao da je korona pokosila i cijelu njegovu obitelj: suprugu Evu, kćeri redatelja Antuna Vrdoljaka te najstarijeg sina Tina, kćerkicu Vivien i najmlađeg Viga.

"Napokon se vraćam u normalu nakon što sam dobio prokleti Covid prije mjesec dana. Potrajalo je. Prvo sam se osjećao kao da imam gripu i nakon nekoliko dana u krevetu počeo sam se osjećati bolje, ali umor...umor je ostao skoro dva tjedna. Mogu hodati i lagano trčati, ali teretana... kao da nisam vježbao tri mjeseca. Dobro, to samo znači da opet moram doći na tu razinu. Nadam se da ste svi super. Čuvajte sebe i obitelj. Pozdrav iz sunčanog Cornwalla", opisao je u siječnju svoju borbu s koronom Goran.

Čitajte i: Goran Višnjić o borbi s koronom: ‘Mogu hodati i lagano trčati, napokon se vraćam u normalu...‘

Dug oporavak od covida upravo je i glavni razlog zašto je Goran tek sada došao u Hrvatsku, ali i zašto je njegov posjet roditeljima te kćerki Lani Lourdes prošao ispod radara.

Iako je uživao u gradskim atrakcijama, čime se pohvalio na Instagramu, izbjegavao je prevelika druženja, za razliku od zadnjeg posjeta prošlog ljeta, kada ga se moglo često sresti na gradskim ulicama, pa čak i na društvenim događanjima.

Inače, 49-godišnjeg glumca uskoro ćemo gledati na velikom platnu, u nastavku "Hellraisera" (Gospodari pakla). Riječ je o remakeu kultnog britanskog horora iz 1987. u režiji Davida Brucknera koji se snimao još u listopadu prošle godine, a premijera je najavljena za 2022. Glavnu ulogu u filmu tumači američka glumica i model Jamie Clayton, dok ostale uloge, uz Višnjića, igraju Odessa A‘zion, Brandon Flynn, Drew Starkey, Adam Faison, Aofe Hinds, Hiam Abbass i Selina Lo.

Linker
23. travanj 2024 22:21