PA/X17online.com
NOVI KORAK

Gwyneth Paltrow: Glumica potpuno gola pozirala u blatu, no, ima dobar razlog za to

Prvo tiskano izdanje njezina časopisa ‘Goop’ ovog rujna dolazi na kioske, a glumica je zaključila kako je sama sebi najbolji model, i to – prekrivena blatom.

Uspješan online magazine sada je dobio i svoje tiskano izdanje, a u prvom broju glumica se odlučila posvetiti svom odnosu s planetom Zemljom, pa se odlučila to slikovito prikazati i na samoj naslovnici svog časopisa.

Ležeći na leđima, samo u gaćicama i gotovo u potpunosti prekrivena blatom, Gwyneth je otkrila i lice s minimalnim make-up-om, no to proteklih mjeseci ionako nije njezino neoubičajeno izdanje. Čini se kako se 44-godišnjakinja posljednjih godina odlučila što više posvetiti zdravom i ujedno jednostavnom načinu života.

Goop magazine is here. Millions of thanks to the incredible teams @goop and @condenast. On newstands and also in link

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Na stranicama njezina prvog časopisa navodno se nalaze članci u kojima glumica opisuje svoje životne uspone i padove, ali i razna saznanja po pitanju ispravnijeg načina života.

Gwyneth Paltrow ‘Goop’ je osnovala još 2008. godine, ali u njegovom online izdanju u kojemu je i dalje itekako aktivan i čitan od strane njezine vjerne publike, koju čine mahom žene. Zbog ponekad kontroverznih tema o kojima je pisala, svojevremeno se našla i na udaru kritika raznih stručnjaka i publike, no to očito nije naškodilo njezinom uspjehu i daljnjim poslovnim planovima.

Linker
20. travanj 2024 09:08