moderna obitelj

Gwyneth Paltrow i bivši suprug Chris Martin zajedno na proslavi mature kćeri Apple

Od kada su se prije osam godina razišli, glumica i glazbenik ostali su dobirm odnosima, zajedno slave sve dječje rođendane, idu na izlete i vikende, a ona tvrdi da ga voli kao - brata.

Bivši supružnici, glumica Gwyneth Paltrow (49) i glazbenik Chris Martin (45), nisu skrivali emocije na maturi njihove kćeri Apple. Zajedno su stigli na njezinu promociju na Harvard Westlake School, te su se zajedno snimili za uspomenu, a glumica je na svom Instagram profilu objavila fotografiju uz tekst - ''Čestitam svim maturantima, posebno Apple Martin.'' U publici na proslavi mature bilo je još poznatih faca, a posebno su veseli i euforični bili Kate Hudson, Kurt Russell i Goldie Hawn.

image
BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
image
BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
image
BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Maturantica koja je ljepotom nadmašila mamu 18-ti rođendan proslavila je 14. svibnja, a ponosna glumica i tada se pohvalila svojom lijepom kćerkom te je napisala: '' Ne mogu biti ponosnija na ženu koja si postala. Ti si sve o čemu sam ikada mogla sanjati i puno više od toga. Ponos nije dovoljan, srce mi je puno osjećaja koje ne mogu niti opisati.''

image
BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Glumica i pjevač benda ''Coldplay'' imaju i dvije godine mlađeg sina Mosesa, a od rastave 2014., nakon jedanaest godina braka, ostali su u dobrim odnosima. Glumica i vlasnica lifestyle brenda Goop, nedavno je rekla da bivšeg supruga voli kao brata. Gwyneth Paltrow od 2018. u braku je s američkim TV redateljem i scenaristom Bradom Falchukom dok je Chris Martin u vezi s njezinom kolegicom Dakotom Johnson.

image
DSANCHEZ/CPR/DAILY STARDUST/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
image
DSANCHEZ/CPR/DAILY STARDUST/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Martin koji je očito slab na glumice, još uvijek ne razmišlja o novom braku, a od rastave je bio u vezama s Kate Bosworth, Jennifer Lawrence i Annabelle Wallis pa se svi nadaju da će ga kćer nekad slavnih glumaca Melanie Griffith i Dona Johnsona - konačno ukrotiti. A to je i najveća želja Gwyneth Paltrow koja ih je upoznala i navijala za njihovu vezu.

Linker
11. travanj 2024 03:43