Profimedia
NA CRVENOM TEPIHU

Gwyneth Paltrow na premijeru povela sina, a Scarlett Johansson zablistala u najizazovnijem stajlingu

Premijera filma "Avengers: Endgame" u Los Angelesu vrvjela je poznatim glumcima koji su stigli u društvu svojih boljih polovica, dok je Gwyneth umjesto supruga na crvenom tepihu blistala u sinovom zagrljaju.

Jedan od najiščekivanijih filmova godine, "Avengers: Endgame", danas se počinje premijerno prikazivati u američkim kinima, a od sutra u domaćima. Ovaj blockbuster je izravan nastavak filma "Avengers: Infinity War", a objedinjuje sve superheroje i njihove priče ispričane u 21 filmu Marvelovog svemira (MCU), počevši s Iron Manom 2008. godine.

U ponedjeljak je crveni tepih u Los Angelesu ponovno okupio najveća svjetska imena, a neka od njih pojavila su se sa svojim boljim polovicama. Scarlett Johansson (34) zablistala je u uskoj haljini s visokim prorezom i šljokicama, dok je njezin partner, komičar Colin Jost (36) izabrao klasično odijelo s kravatom.

Scarlett Johansson, Colin Jost at arrivals for AVENGERS: ENDGAME Premiere, Los Angeles Convention Center, Los Angeles, CA April 22, 2019., Image: 427538453, License: Rights-managed, Restrictions: For usage credit please use; Elizabeth Goodenough/Everett Collection, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Everett
Profimedia, Everett
Scarlett Johansson i Colin Jost

Glumac Chris Hemsworth (35) također je nosio odijelo, no sjajni detalji davali su mu poseban šarm. Poznati 'Thor' na premijeru je poveo svoju suprugu, manekenku Elsu Pataky (42) koja je za ovu prigodu igrala na sigurno u bijeloj haljini.

22 April 2019 - Los Angeles, California - Elsa Pataky, Chris Hemsworth. Marvel Studios'
Profimedia, TEMP Sipa Press
Chris Hemsworth i Elsa Pataky

Chrisov brat, Liam (29) i njegova supruga, pjevačica Miley Cyrus (26) za crveni tepih su odlučili odjenuti crnu boju - Liam odijelo, a Miley baršunastu haljinu sa srebrnim detaljem na dekolteu. Na premijeru su u paru stigli i glumac Matt Damon sa suprugom Lucianom Barroso te Chris Pratt sa zaručnicom Katherine Schwarzenegger.

22 April 2019 - Los Angeles, California - Liam Hemsworth, Miley Cyrus. Marvel Studios'
Profimedia, TEMP Sipa Press
Liam Hemsworth i Miley Cyrus

22 April 2019 - Los Angeles, California - Katherine Schwarzenegger, Chris Pratt. Marvel Studios'
Profimedia, ADMedia
Chris Pratt i Katherine Schwarzenegger u travnju ove godine

Matt Damon and Luciana Barroso
'Avengers: Endgame' Film Premiere, Arrivals, LA Convention Center, Los Angeles, USA - 22 Apr 2019, Image: 427527788, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features
Matt Damon and Luciana Barroso

Posebnu pomutnju napravila je glumica Gwyneth Paltrow (46) koja je na premijeru došla s 13-godišnjim sinom Mosesom Martinom, što je prizor koji se rijetko viđa. Ponosna majka nije propustila pokazati koliko je povezana sa sinom kojeg ima iz braka s frontmanom Coldplaya Chrisom Martinom (42) pa ga je snažno zagrlila pred svima. Glumica je, baš kao i uvijek, izgledala odlično, a umjesto haljina koje često nosi, pojavila se u crnom odijelu s kratkim hlačama vlastitog brenda G.Label i bluzi s točkicama iste boje.

HOLLYWOOD, CA - APRIL 22:  Gwyneth Paltrow attends Audi Arrives At The World Premiere Of
Getty Images for Audi
Gwyneth Paltrow sa sinom Mosesom Martinom

Kako je crna boja klasika koja je uvijek dobrodošla u posebnim prigodama, mnoge glumice za crveni tepih odabiru upravo nju. Predivna haljina dizajnera J.Mendela stajala je kao salivena glumici Lindi Cardellini (43), a ništa manje upečatljiva nije bila ni ona Natalie Portman (37) ili pak kreacija koju je odabrala Tessa Thompson (35).

Kao kontrast crnim toaletama, neke od poznatih dama uskočile su u upečatljive boje poput crvene, petrolej-plave ili pak vesele narančaste. Kanadska glumica Evangeline Lilly (39) nije mogla ostati nezapažena u žarko-crvenom odijelu koje je upotpunila jednako žarkim crvenim ružem, dok je glumica Brie Larson (29) istaknula liniju u pastelno ljubičastoj slip haljini.

Iako se tako čini, "Avengers: Endgame" nije kraj Marvelovih filmova jer će sljedeća faza ponuditi neke nove priče od postojećih heroja, poput Spider-Mana ili Black Widow, ali nas upoznati i s nekim novim likovima.

Linker
11. travanj 2024 10:31