Press
cijela obitelj na eventu

Hana Huljić Grašo pokazala trbuščić i priznala da zbog trudnoće malo previše gugla

Dok Hana prioznaje da tek sad gugla što bi neki simptom mogao značiti, njen otac Tonči sve sa zanimanjem prati.

Dok Hana prioznaje da tek sad gugla što bi neki simptom mogao značiti, njen otac Tonči sve sa zanimanjem prati.

U Splitu je otvorena Poliklinika Priska Med, prva poliklinika u Dalmaciji koja je, slijedeći najbolju svjetsku praksu, zaokružila zdravstvenu njegu od dijagnoze, preko liječenja, pa sve do kućnog oporavka. Otvorenje najmodernije zdravstvene ustanove podržali su brojni poznati Splićani, a neki od njih otkrili su tom prilikom kako brinu o svom zdravlju.

image

Hana Huljić Grašo i Petar Grašo

Press

Tijekom dana podržati ih je došlo više od 250 uzvanika koji su imali priliku zaviriti u potpuno opremljenu kiruršku salu, jednu od većih u Hrvatskoj, kao i salu za endoskopske operacije te salu za manje zahvate. Među njima su bili brojni medicinski stručnjaci, poduzetnici, prijatelji poliklinike. Tonči Huljić sve je pratio sa zanimanjem.

image

Tonči i Vjekoslava Huljić

Press

"Sve pratim i sve me interesira, pogotovo medicina. Da nisam kompozitor bio bih doktor, i to doktor House. Inače sam opterećen medicinom jer mi je mama bila zdravstveni radnik, a i hipohondar sam tako da sve jako pratim", rekao je Huljić koji, kako je rekao, jako brine za zdravlje i pokušava svakodnevno trenirati.

image

Ivan Huljić

Press

Kad je riječ o brizi za zdravlje Hana Huljić Grašo kaže kako prakticira duge šetnje u prirodi, pazi na pravilnu prehranu, tablete uzima samo kad baš mora, i da je općenito umjerena po tom pitanju, ali sada je situacija ipak malo drugačija: "Trenutno malo previše guglam oko svega - što bi ovo moglo biti, što bi ono moglo biti. Sad možda malo pretjerujem, ali inače sam umjerena po tom pitanju."

image

Tonči i Vjekoslava Huljić, Hana Huljić Grašo i Petar Grašo s vlasnicima Poliklinike Priska Med

Press

Petar Grašo brine kada i koliko stigne.

"To vam je sve, što bi rekli ljudi u Dalmaciji, na refule. Ja sam jako često na putu i ne mogu reći da se brinem o zdravlju svakodnevno i da sam nešto preveliki hipohondar", priznao je.

image

Doris Dragović i Mario Budimir

Press
Linker
27. travanj 2024 00:59