Prolazio je kroz svašta

Harry Styles o problemima s mentalnim zdravljem: ‘Tek sam nedavno primirio emocije zbog raspada benda‘

Britanski je glazbenik progovorio o osjećajima koji ga prate već godinama, a priznao je i kako ga je odlazak iz One Directiona potaknuo da se obrati psihoterapeutu.

Harry Styles je progovorio o svojim problemima s mentalnim zdravljem otkrivši da je prije pet godina bio primoran otići na psihoterapiju. Glazbena je zvijezda priznala kako mu je terapija omogućila da "otvori sobe" u sebi za koje nije znao da postoje te kako se od tada osjeća življim.

"Htio sam biti jedan od onih koji mogu reći da im terapija ne treba", kazala je dvadesetosmogodišnja zvijezda u intervjuu za Better Homes & Gardens.

"Mislim da nas prihvaćanje života, sreća i tuga čine najživljima što možemo biti", dodao je.

image

Harry je otkrio i kako je tek tijekom pandemije koronavirusa konačno razriješio svoje osjećaje zbog raspada One Directiona.

PA IMAGES/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA

Harry je otkrio i kako je tek tijekom pandemije koronavirusa konačno razriješio svoje osjećaje zbog raspada One Directiona koji se dogodio 2016. godine, šest godina nakon što ih je Simon Cowell povezao u X-Factoru. Kada je konačno započeo solo karijeru i potpisao ugovor o razlazu s glazbenom skupinom, Styles je briznuo u plač.

Čitajte i: Harry Styles potpuno iskreno: ‘Osjećao sam se krivo zbog svoje seksualnosti‘

"U izolaciji sam počeo obrađivati mnogo stvari koje su se događale dok sam bio u bendu", rekao je te dodao kako su ga ugovorne klauzule tjerale da se u svakom trenutku ponaša najbolje moguće kako bi se svima svidio.

Tvrdio je da je u sklopu peteročlanog sastava bilo ukorijenjeno da se, kako bi uspjeli, moraju uvijek ponašati simpatično i raspoloženo, što je za glazbenika bilo izrazito stresno.

Linker
23. travanj 2024 11:30