Stjepan Hauser pred oltarom
 Instagram/privatni album
Fotke poput razglednica!

Hauser odveo mladu pred oltar, a obitelj Vori se ljubi pred svima

Svatko je na svoj način odlučio proslaviti 1. travanj. Poznati čelist Stjepan Hauser objavio je fotografiju s mladom u raskošnoj vjenčanici, dok je obitelj Vori čestitku za Uskrs poslala fotografiranjem poljupca.

Stjepan Hauser pohvalio se tajnim vjenčanjem. Jedan od razloga zbog kojeg obožavatelji sumnjaju u njegovu svadbu je činjenica da glazbenik nije otkrio tko je njegova odabranica. Mlada stoji okrenuta leđima, dok se Stjepan okrenuo prema fotografu. Mnogi vjeruju da je glazbenik sve htio dići na 'foru'.

Instagram/privatni album
Stjepan Hauser pred oltarom

Ana Gruica je objavila čestitku za Uskrs pozirajući s najbitnijim muškarcima u života. S partnerom Boranom Uglešićem i sinom Maratom Ivanom, glumica je pozirala u rodnom gradu Splitu. 'Sretan Vam Uskrs dragi ljudi. Jedino što vam želim, jer je najdragocjenije, jest mir u duši, oprost u srcu.'

INstagram/privatni album
Ana Gruica s najvažnijim dečkima

Ljubiteljica mode i bivši rukometaš Igor Vori objavili su obiteljsku fotografiju na kojoj se ljube. S njima poziraju njihovi klinci kći Nika i sin Petar.

Instagram/privatni album
Poljubac Igora i Olje

Nina Badrić podijelila je fotografiju svog rimskog uskršnjeg doručak, Indira je objavila svoje pisanice, dok je Minea uz svoje pisanice i pozirala.

Instagram/privatni album
Ninin doručak u Rimu


Dragi moji, sretan Uskrs #sretanuskrs #happyeaster #love

Objavu dijeli Renata Končić Minea Ⓜ️ (@minea.official)





Linker
03. travanj 2024 03:43