Stjepan Hauser
 Tomislav Krišto / Hanza Media
Na zaprepaštenje fanova

Hauser se pojavio s gipsom na nozi: Najavio bosonogo sviranje, Talijanke ni u tragovima!

Najnovija Instagram objava domaćeg glazbenika šokirala je i zabrinula obožvateljice jer se na fotografiji pojavio s nogom u gipsu. No, brzo ih je umirio i objasnio situaciju.

Stjepan Hauser (33) pojavio se na najnovijoj Instagram fotografiji s nogom u gipsu. Zabrinuti obožavatelji su ga ispitivali što se dogodilo i kako je ''zaradio'' gips, a on im je na to sve odgovorio: ''Upravo sam imao operaciju koljena i sve je prošlo dobro. Nadam se da ću se uskoro oporaviti pa ću opet moći bosonog svirati za vas'', napisao je Hauser.

Kako je došlo do gipsa nije objasnio, no fanovi su mu zaželjeli brz oporavak u nadi da će opet vrlo brzo slušati ovog talentiranog i zabavnog glazbenika.

Tijekom dvomjesečne izolacije uzrokovane pandemijom koronavirusa, najviše je vrijeme kratio vježbanjem svog ''čela'', družio se s obitelji, održao koncert u Puli, ali bio i na izravnoj video vezi s Talijankom Benedettom Carretti (23). Njihovo druženje prati se pod povećalom i svi se pitaju, ima li među njima nešto više od prijateljstva?

Još uvijek nisu potvrdili vezu

Glazbenici redovito iznenade fanove s nekom obradom svjetskih hitova, najzapaženija bila je ''Hallelujah'' koju u originalu izvodi Leonard Cohen, no i ostale su prošle izvanredno. Njihova suradnja prati se pod povećalom, jer su već snimali obrade popularnih pjesama, a posljednju pamtimo, hit Whitney Houston: ''I Will Always Love You''. Benedetta je pjevala stihove, a zavodnik Hauser je svirao violončelo.

Osim glazbe ovaj par intrigira i s prirodom svoga odnosa, neprestano se nagađa i o njihovoj vezi koju par još nije potvrdio, no objava na Instagramu je poprilično znakovita. ''Par'' uživa u novoj izvedbi, a Hauser opčinjeno gleda Talijanku s posebnim žarom u očima, komentiraju brojni fanovi, a on je tom prigodom napisao: ''Čekali smo tisuću godina, ali mi smo konačno ponovno zajedno'', napisao je Stjepan.

Hauser se inače priprema se za početak svjetske turneje i promociju albuma ''Classic'', ostaje vidjeti je li Talijanka dobila ekskluzivu ili su nas samo zabavljali. Poznata je njegova izjava da nije pravedno prema ženskom rodu, da kada je on u pitanju, samo jedna žena ima ekskluzivni pristup. Možda baš Talijanka ''smiri'' Stjepana i navede ga da se skrasi, naravno, situaciju pratimo i dalje.

Čitajte i:

Spektakl u Areni: Emotivan nastup Stjepana Hausera u rodnom gradu

Hauser opet u glazbenom klinču s atraktivnom Talijankom. Prijateljstvo ili nešto više?

Najdirljiviji trenutak Hauserove samotnosti: Potpuno novo lice osebujnog umjetnika

Linker
20. travanj 2024 09:26