Nudizam u Alpama

Heidi Klum snimala selfie na odmoru i ulovila u pozadini golog muža

Osim što je na glasu kao sretnica na čiju ljepotu vrijeme nema nikakav utjecaj, njemački top model Heidi Klum nesebična je i vrlo duhovita. Dokazuje to svojim vrućim foto-dnevnikom s ljetovanja u Alpama, objavljenim na društvenim mrežama. Sa suprugom Tomom Kaulitzom odmara se u planinama, a kako se provode, otkriva znakovita objava pod nazivom ‘‘Hot Girl Summer‘‘.

Oduševila je pratiteljice i zorno predočila kako joj je u braku sa 16 godina mlađim gitaristom benda "Tokio Hotel" za kojeg se udala prije tri godine, poslije dvomjesečnih zaruka. Otkrila je da se njen privlačan suprug voli sunčati bez suvišne odjeće. Očito mu smeta bijelo mjesto na strateškom dijelu tijela kad nosi kupaće gaćice.

Kako ipak ne bi otkrio previše, taj dio tijela prekrio je ručnikom. Manekenka ga je fotografirala kako ništa ne sluteći drijema na suncu. Zapravo, snimila je selfie s nagim, usnulim suprugom u pozadini. Njezin izraz lica jasno daje na znanje da joj on u toj pozi vrlo "napet".

Kako je završila ta zgoda manekenka koja je s američkim modnim znalcem Timom Gunnom osmislila reality show " Making the Cut", nije rekla. Znato da sa svojim (trećim) suprugom ljetovanje provodi vrlo aktivno (planinare), a okušali su se i u mužnji krava. Ona je podijelila isječak na kojem je njezin suprug uspio doći do malo mlijeka.

"On može sve", ponosno je objavila.

Linker
13. travanj 2024 21:50