Profimedia, Goff Photos
BRBLJAVI KOLEGA

Heidi Klum za zaruke nakon samo devet mjeseci imala poseban razlog

Sve se glasnije priča da Heidi Klum ima još jedan razlog za sreću uz nedavno objavljene zaruke. Njezin kolega iz žirija izbrbljao je da je trudna, a nedavno zaručena manekenka samo mudro šuti, ali vijesti nije demantirala.

Njemački modni dizajner Wolfgang Joop (74), koji s Heidi Klum (45) sjedi u žiriju showa "Germany's Next Top Model" malo je previše rekao u intervjuu za RTL i otkrio da se manekena i njezin zaručnik Tom Kaulitz (29) uz planiranje vjenčanja pripremaju i za dolazak prinove. I dok se čeka službena potvrda nedavno zaručenog para, zanimljivo je da ni Heidi ni Tom navode nisu negirali.

Šuškanja o trudnoći krenula su još početkom veljače kada je Heidi stigla na amfAR galu i pokazala dojmljiv dekolte zbog kojeg su mnogi odmah pomislili kako je manekenka u blaženom stanju. Ulja na vatru dolijao je i njezin zaručnik kada je u intervju nakon tog događanja izjavio kako ne želi odgovoriti na pitanje o proširenju obitelji.

, New York, NY - 20190206 2019 Amfar Gala- Red Carpet Cipriani Wall Street, NY.

-PICTURED: Heidi Klum
-, Image: 412444931, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images
Na amfAR galu je stigla u srebrnoj haljini s dojmljivim dekolteom zbog kojeg su mnogi posumnjali da bi Heidi mogla biti peti put trudna

45-godišnja manekenka već ima četvero djece iz prijašnjih veza: kći Leni (14) dobila je s Talijanom Flaviom Briatoreom, a 12-godišnjeg Henryja, 11-godišnjeg Jonaha i 8-godišnju Lou je dobila u braku s glazbenikom Sealom.

Heidi je nakon bračnog brodoloma sa Sealom imala nekoliko veza, a prošle godine u svibnju potvrdila je da je zaljubljena u Toma Kaulitza, gitarista rock benda Tokio Hotel. Tada su zajedno stigli na Filmski festival u Cannesu, nakon dva mjeseca ljubavi, a svoju strastvenu vezu okrunili su zarukama već u prosincu. Mnoge su iznenadile brzinske zaruke, nakon samo devet mjeseci veze, ali izgleda kako su imali jedan razlog više.

BEVERLY HILLS, CA - JANUARY 06:  Heidi Klum (L) and Tom Kaulitz attend the InStyle And Warner Bros. Golden Globes After Party 2019 at The Beverly Hilton Hotel on January 6, 2019 in Beverly Hills, California.  (Photo by Rich Fury/Getty Images)
Getty Images

- On je najbolji, najslađi i najbrižniji. Ne sjećam se kad sam bila toliko sretna. Stvarno je prekrasan. Moguće da se tako osjećam zato jer je i on Nijemac pa se razumijemo na jednoj posebnoj razini - izjavila je Heidi u lipnju prošle godine i dodala kako je činjenica da je on 17 godina mlađi od nje nimalo ne brine jer im zasad ide odlično.

76th Annual Golden Globe Awards - Arrivals.
The Beverly Hilton Hotel, Beverly Hills, California.

Pictured: Tom Kaulitz and Heidi Klum.

EVENT  January 6, 2019
Job: 190106A1, Image: 405681124, License: Rights-managed, Restrictions: 000, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Bauer Griffin
Profimedia, Bauer Griffin

Linker
25. travanj 2024 05:56