prvo dijete slavnog para

Hoće li prinova riješiti obiteljske razmirice? Karlie Kloss i suprug dobili prvo dijete

Supermodel i brat Trumpovog zeta obiteljsko gnijezdo svili su u Miamiju, ove su zime otkrili da iščekuju svoje prvo dijete, a ponosan tata javio je i velike vijesti.

Američki top model Karlie Kloss (28) i njezin sedam godina stariji suprug Joshua Kushner prvi put su postali roditelji. Sretnom viješću pohvalio se ponosni tata, američki poduzetnik i mlađi brat zeta bivšeg američkog predsjednika, Donalda Trumpa - na društvenim mrežama podijelio je fotografiju usnule bebe, čiji spol i ime još nisu otkrili.

Uz sliku bebe, na kojoj se ne vidi lice, ponosan tata napisao je kratko - 'Dobrodošao/la na svijet'.

Zima prošla u slatkom iščekivanju

Čitajte i: Kontroverzna šogorica u iščekivanju: Hoće li beba supermodela Karlie Kloss ‘smekšati‘ Trumpove i Kushnerove?

Vijest da očekuju prvo dijete, bračni par je potvrdio lanjskog listopada, bila je to najljepša moguća potvrda ljubavi koju su 2018., nakon šestogodišnje veze, zapečatili brakom.

image
Karlie Kloss i Joshua Kushner tijekom njene trudnoće uživali su u šetnjama svojim luksuznim kvartom u Miamiju.
THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Inače slavna manekenka otvoreno podupire političku opciju koja se suprotskavila klanu Trumpovih, tako je posljednje što je Karlie objavila na Instagramu čestitka novoizabranom predsjedniku Joeu Bidenu i njegovoj zamjenici Kamali Harris.

Šogor manekenke i njegova supruga, Ivanka Trump, nisu se oglasili, no čini se da novopečeni roditelji ne mare za slavne čestitare. Najvažnije im je da je porod protekao bez komplikacija, mama i beba su odlično, a njihovi pratitelji raznježeni su fotografijom prinove čiji maleni, savršeni prsti i tamna, paperjasta kosa mame uzdahe svima koji je pogledaju.

Linker
16. travanj 2024 21:33