Foto: Reuters
U SJEĆANJE NA VELIKOG GLAZBENIKA

Hoćemo li doznati nešto novo o Princeu iz memoara njegove bivše supruge?

Mayte Garcia, bivša supruga nedavno preminuloga Princea, najavila je pisanje “intimnih memoara“ o svojem životu sa slavnim glazbenikom.

Knjiga će se zvati “The Most Beautiful“, a pratit će kroniku njihove veze, braka i bolnog gubitka sina 1996. “Naša veza je bila rijedak spoj, gotovo izvan ovoga svijeta“, izjavila je Princeova bivša supruga koja je legendarnoga glazbenika upoznala u backstageu na njegovom koncertu još kao 16-godišnja djevojka.

Garcia je bila talentirana plesačica, a privukla je Princeovu pozornost kada mu je njezina majka poslala video trbušnog plesa svoje kćeri u nadi da bi je on mogao angažirati. Ostali su u kontaktu i dvije godine kasnije ona se pridružila njegovom pratećem bendu. Vjenčali su se na Valentinovo 1996., a kada su izmijenili zavjete puštene su stotine bijelih grlica.

Mayte Garcia je uskoro zatrudnjela, ali njihov sin Boy Gregory preminuo je samo tjedan dana nakon porođaja od Pfeifferovog sindroma, rijetke deformacije lubanje. Njihov gubitak sina pratio je skori pobačaj i par jednostavno nije mogao izdržati tugu i bol pa su se razišli 2000.

Naslov knjige se referira na “The Most Beautiful Girl in the World“ jedini Princeov hit koji je u Velikoj Britaniji zasjeo na prvo mjesto top-ljestvica, pjesmu koju je Prince napisao upravo za Mayte Garciu.

Knjiga bi trebala biti objavljena u travnju 2017., na godišnjicu Princeove smrti.

Linker
19. travanj 2024 01:27