Getty Images
LONDON FIELDS

Holivudske tužbe: Amber Heard tuži producente zbog golotinje u filmu

Zaredale su se tužbe protiv producenata filma "London Fields": nakon što ih je redatelj Matthew Cullen prozvao za neke od scena, američka glumica Amber Heard tužila ih je jer su prekršili klauzulu o golotinji.

Amber Heard je prije snimanja filma "London Fields" jasno tražila da ne želi snimati nikakve eksplicitne scene seksa te da se ne želi skidati, na što su producenti i pristali, a nakon toga bez njenog znanja te uz pomoć dublerice sve snimili ostavljajući gledatelje pod dojmom da se radi o Heard.

- Amber Heard je posljednja žrtva Christophera i Roberte Hanley. Ona je inzistirala na određenim restrikcijama vezanim uz golotinju i scene seksa koje su bile preduvjet njezinog pojavljivanja u filmu - otkrio je odvjetnik slavne glumice koju je bračni par Hanley već tužio uz obrazloženje da se Heard nije pridržavala svojih obaveza iz ugovora, osobito onih vezanih uz promotivne aktivnosti.

Ipak, to nisu sve tužbe vezane uz film: redatelj Matthew Cullen je optužio par Hanley za prevaru jer neke od scena, koje su strašno uvredljive, on nije odobrio niti je znao za njih. Film "London Fields" se temelji na romanu Martina Amisa iz 1989. godine, a u fokusu je fatalna žena Nicola Six (Amber Heard), koja se nađe u ljubavnoj aferi s tri muškarca od kojih je jedan ubije. U svakom slučaju, čini se da film neće ugledati svjetlo dana, barem dok se ne riješe sve tužbe.

Linker
19. travanj 2024 18:26