Drama na snimanju

Hrabri Leo: Glumac riskirao život kako bi spasio ljubimce iz ledenog jezera prilikom snimanja filma

Tijekom snimanja filma ‘Don‘t Look Up‘ u Massachusettsu, holivudska zvijezda Di Caprio, riskirao je život kako bi spasio dva psa. Da nešto nije u redu, prva je primijetila Meryl Streep koja je dio zvjezdanog casta. Leonardo je pojurio spasiti psa, slijedio ga je drugi i bacio se za gazdom i članom svog ‘čopora‘ pa je u ledenoj vodi nastao krkljanac

Holivudski glumac Leonardo DiCaprio (47) nije ni trenutak dvojio treba li spasiti svoje haskije iz nevolje. Jedan se umalo utopio kad je propao u rupu na zaleđenom jezeru u Massachusettsu tijekom snimanja filma katastrofe "Don't Look Up” redatelja Adama McKaya - u kojem njegov gazda tumači glavnu mušku ulogu.

Kad je shvatio da je haski u vodi, uletio je u jezero za njim. Budući da je njegov drugi haski bio u blizini, i on se bacio za svojim gazdom i članom svog "čopora”, a u ledenoj vodi nastao je krkljanac... Priču o nesvakidašnjem događaju glumac je ispričao gostujući u emisiji "Aronud The Table” Entertainment Weekly's s redateljem svog novog filma i kolegicom sa seta, Jennifer Lawrence, piše Daily Mail. Točnije, Adam McKay zamolio ga je da taj doživljaj podijeli s javnošću, a kako se radi o režiseru koji potpisuje filmove "Vice", "Prevarantice s Wall Streeta" i "Oklada stoljeća", DiCaprio ga nije mogao odbiti. Molbi se pridružila i Jennifer Lawrence, što je bio razlog više da glumac ispriča što se dogodilo.

image

Leonardo DiCaprio i njegovi psi doživjeli su manju nezgodu na snimanju filma.

ALAMY/PROFIMEDIA

Čitajte i: Bacite pogled na trailer! Film s Jennifer Lawrence, Meryl Streep i Leonardom DiCapriom uskoro je vani

"Moji haskiji žive u Kaliforniji i ne razumiju koncept zaleđenog jezera", započeo je priču Leo. Nestrpljiva Jennifer Lawrence prekinula ga je i u kratkim crtama ispričala sve umjesto njega. Dakle, Meryl Streep koja također glumi u filmu, prva primijetila da je jedan pas u vodi. Glumačka legenda uzviknula je prestrašeno: ”Moj Bože!" Leo je pojurio spasiti psa, za njim je krenuo drugi haski i dok je glumac iz jezera gurao psa na sigurno, u vodu je uletio drugi.

Zagrijao se u automobilu

Radi se o lani udomljenom mužjaku i ženki, Jacku i Jill. Nerazdvojni su, a kad nije Leo u blizini, o njima se brine njegova djevojka, manekenka Camila Morrone (24): imaju još jednog psa, ženku haskija Sally, no ona tada nije bila na snimanju.

image

Leonardo DiCaprio i Jennifer Lawrance u filmu 'Don't Look Up'.

ALAMY/PROFIMEDIA

"Jedan je haski počeo je lizati drugog koji se utapao, a onda smo svi zajedno bili u smrznutom jezeru", ispričala je zvijezda kultnog filma "Titanic” kad je napokon došala do riječi. Uspio je završiti priču riječima da se, kad je misija spašavanja privedena kraju, presvukao u suhu odjeću i ugrijao u automobilu. Jennifer Lawrence i on u filmu "Don't Look Up” tumače uloge astronoma koji pokušavaju upozoriti svijet će Zemlju udariti asteroid i uništiti čovječanstvo, a katastrofa iz scenarija 'preselila' se u manjem obimu u stvarni život. Moglo se dogoditi da požrtvovni holivudski glumac završi poput Jacka Dawsona kojeg je glumio u Titaniku.

Linker
17. travanj 2024 00:54