Istraživanje tijela

Hrabro priznanje glumice, Halle otkrila kada je doživjela prvi orgazam: ‘Učinila sam to sama‘

Hollywoodska zvijezda u razgovoru s prijateljicom dotaknula se nekih aspekata seksualnosti za koje ona smatra da ih doživljava većina ljudi, ali budući da se o tome ne govori, njezino priznanje je dosta neuobičajeno.

Glumica Halle Barry (54) vrlo je iskreno progovorila o svojoj seksualnoj prošlosti - točnije o počecima i istraživanju vlastitog tijela. Intimne detalje otkrila je u videu u kojem je odgovarala na pitanja te ga je zatim podijelila na svom Instagramu. Halle je kazala kako je prvi orgazam doživjela jako mlada.

"Sjećam se svog prvog orgazma. Sama sam si ga priuštila", otkrila je u razgovoru s dugogodišnjom prijateljicom i stilisticom Lindsay Flores. Prijateljica se nije mogla sjetiti svog prvog, inicijalnog iskustva, pa je pitala glumicu koliko je ona godina imala. Halle je odgovorila da je imala 11 godina.

"Kao i većina djevojčica pokušavala sam shvatiti vlastitu seksualnost", objasnila je Berry. Zatim je u šali prijateljici rekla da joj je žao što se ona ne sjeća svog prvog puta.

U sretnoj vezi

Ovaj neobično iskren razgovor Halle je objavila samo dva mjeseca nakon što je potvrdila vezu s glazbenikom Vanom Huntom (50). Glumica je prvo zaintrigirala javnost objavom fotografije na kojoj se vide samo njezina stopala, isprepletena s muškim stopalima.

U rujnu je i otkrila tko je to odmarao s njom na terasi, a time su i službeno potvrdili vezu. Objavila je sliku na kojoj nosi majicu s njegovim imenom i jednostavno poručila "Sada znate", uz emoji stopala.

Glumica je novog dečka upoznala i s djecom, kćeri Nahlom (12) i sinom Maceom (7), što govori samo za sebe o tome koliko je veza ozbiljna. Izvor blizak paru za People magazin otkrio je da par provodi mnogo vremena u njezinoj kući u Malibuu te da su u kolovozu proslavili njezin rođendan u Las Vegasu.

Linker
19. travanj 2024 06:13