MM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Nije jedina

I Ellie Goulding slijedi trend netradicionalnog bračnog života: 'Volim svog supruga, ali više volim sebe'

Iako je u braku već deset mjeseci, pjevačica još uvijek ne živi zajedno sa suprugom Casparom Jopingom i to joj savršeno odgovara zbog nekoliko razloga.

Britanska glazbenica Ellie Goulding u rujnu prošle godine udala se za trgovca umjetninama Caspara Jopinga, a medeni mjesec su proveli na Hvaru. Logički slijed nalaže da se par potom zajedno useli, ali Ellie, čini se, ne voli tradicionalan brak pa živi odvojeno od supruga.

The wedding of singer Ellie Goulding to Caspar Jopling. York Minister., Image: 468274901, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association
Profimedia, Press Association
Ellie je na vjenčanju nosila čak četiri vjenčanice.

Nakon što su izolaciju proveli u Oxfordshireu u Velikoj Britaniji, Ellie se vratila u London kako bi dovršila sve preostale poslove vezane uz izlazak novog albuma "Brightest Blue", prvog u posljednjih pet godina. Caspar je ostao na selu kako bi radio na svom magisteriju.

"Jako mi se ovo sviđa. Volim svog supruga, ali više volim sebe. Ovako mogu raditi što me volja, mogu čitati knjigu, trčati, mogu jesti neuredno. Zapravo je jako dobro kad imate partnera s kojim nemate potrebu provoditi 24 sata u danu, čak i kada ste u braku", objasnila je Ellie.

Yorkshire, UNITED KINGDOM  - *EXCLUSIVE*  - The Wedding of Ellie Goulding and Caspar Jopling shot by photographer Andrew Timms at York Minster and Castle Howard.

*PICTURES TAKEN ON THE 01/09/19*

BACKGRID UK 3 SEPTEMBER 2019, Image: 468898020, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid UK
Profimedia, Backgrid UK

Njihovo vjenčanje bilo je malo reći glamurozno jer su mu prisustvovala mnoga poznata lica pa i neki članovi britanske kraljevske obitelji poput princeze Eugenie za koju se šuška da je upravo ona upoznala Ellie i Caspara. Ellie je nosila čak četiri vjenčanice, a par je za planiranje vjenčanja angažirao Fait Accompli, istu agenciju koja se brinula o vjenčanjima princa Williama i Kate Middleton, princa Harryja i Meghan Markle te Pippe Middleton i Jamesa Matthews, a bila je omiljena i princezi Diani.

I drugi parovi žive na različitim adresama

Njihov odvojeni bračni život nije ništa čudno jer mnogo slavnih parova živi odvojeno od svojih supružnika. Primjerice, bivša glumica Gwyneth Paltrow i njezin suprug Brad Falchuk provode zajedničko vrijeme samo četiri dana u tjednu, nakon čega on ostale tri noći seli u svoj dom gdje vrijeme provodi sa sinom Brodyjem i kćerkom Isabellom.

Gwyneth Paltrow, Brad Falchuk
'The Politician' TV show premiere on September 26, 2019 in New York, Image: 473638461, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: AUG/face to face / Face to Face / Profimedia
AUG/face to face / Face to Face / Profimedia
Gwyneth Paltrow i Brad Falchuk u braku su već dvije godine, ali još uvijek ne žive skupa. Ipak, na to ih je natjerala pandemija koornavirusa.

"Svi moji prijatelji kažu kako živimo na idealan način i da ne bismo trebali mijenjati baš ništa", rekla je Gwyneth jednom prilikom, dodavši da joj takav režim zapravo drži brak i odnos zdravim i zanimljivim.

247PAPS.TV / Splash News
Ashley Graham i Justin Ervin.

Još jedan primjer takvog braka je onaj poznatog plus-size modela Ashley Graham i redatelja Justina Ervina. U braku su od 2009., no kako Justin radi u Los Angelesu, a Ashley živi u New Yorku, odlučili su održavati brak na daljinu. "Imamo pravilo. Ne smije proći više od dva tjedna bez da se vidimo. Apsolutno je sjajno, obožavam to. Nađemo se u Los Angelesu, New Yorku, Parizu ili Miamiju. Prilično je seksi", rekla je Ashley.

Čitajte i:

Pjevačica progovorila o psihičkim problemima: 'Sve to zadesi ljude koji ne vjeruju da zaslužuju sreću'

Ellie Goulding je nosila čak četiri vjenčanice - jedna će vam se sigurno svidjeti

Ellie Goulding napokon pokazala koliko uživa u medenom mjesecu na Hvaru

Vjenčanje na koje su stigle i princeze: Pjevačica blistala u jednostavnoj vjenčanici na kojoj se isticao samo jedan detalj

Linker
11. travanj 2024 10:03