ravno na špicu

I nakon dva desetljeća braka: Vanna i Andrija Vrdoljak još ovako šeću

Poznate supružnike Vannu i Andriju Vrdoljaka i ne viđamo često na glavnoj gradskoj šetnici, popularnoj špici. No, kad se pojave, ne prolaze neprimijećeno. Ne gleda ih se samo jer su ljudima poznata njihova lica, niti zbog modnih iskoraka, već su i ovaj put držeći se, nasmijani, za ruke, dokazali da ljubav među parovima može cvjetati i nakon dva desetljeća braka.

Omiljena domaća glazbenica s uspješnom karijerom koja traje više od 30 godina, 48-godišnja Ivana Vrdoljak Vanna i njezin suprug, filmski producent Andrija Vrdoljak, vjenčali su se 1998. godine. Da, prije više od dvadeset godina unutar kojih nikakve bure i oluje nisu udaljile jedno od drugoga. I danas se tijekom šetnji gradom vole primiti za ruke, baš kao što su se držali kad ih je u strogom središtu grada zatekao naš fotograf.

Oboje supružnika su bili ležerno odjeveni, ali sa stilom: on je nosio trostruki traper - košulju, jaknu i traperice, uz tenisice Adidas, a Vanna je pozornost privlačila zelenim balonerom kojeg je nosila uz crnu majicu, i skladno sve kombinirala uz moderne neporubljene traperice i ravne crne gležnjače. Švrljati gradom mogu koliko im srce poželi jer su njihova djeca, kći Jana i sin Luka, već odrasli.

‘Ja sam vrlo posvećena svojoj obitelji, ali znam da ne bih mogla bez bavljenja glazbom i to smo davno ustanovili. Jedno vrijeme mi se činilo da sam stroga, ali mislim kako sam si to samo umislila. Ma ni pse nisam uspjela dresirati. Svaki normalan roditelj radi najbolje što zna i morate vjerovati kako ste odgojili kvalitetne ljude koji neće započinjati ratove, krasti i varati, mučiti životinje ili imati glupe predrasude, kako neće vrijeđati druge ljude zbog vlastite nesigurnosti, neznanja, obijesti ili dosade. To mi je uspjelo', rekla je Vanna o obiteljskom životu prije nekoliko godina za magazin Gloria.

Spica / Zagreb 18.05.2019. / foto: Maja Jurovic / Ivana Vrdoljak Vanna i suprug Andrija Vrdoljak

Koliko ljubavi, topline i podrške međusobno njeguju Vanna i njezin suprug, glazbenica je pokazala i prije tri godine, kad je Andrija postao i djed. Naime, njegova kći Dora, koju je dobio u prvom braku, tada je na svijet donijela djevojčicu koju je pjevačica objeručke prigrlila. 'Gušt je gledati mog Andru, koji nema niti jedno fizičko obilježje djeda, koliko uživa s njom. Taj ciklus života kojem svjedočimo je nevjerojatan i mogu jedino osjećati ponos i zahvalnost da sam u svemu tome i ja jedan dio', rekla je tada pjevačica za Gloriju.

Spica / Zagreb 18.05.2019. / foto: Maja Jurovic / Ivana Vrdoljak Vanna i suprug Andrija Vrdoljak

Linker
13. travanj 2024 19:28